Golem prihod!

Kraljevi bez krune: Članovi Queena bogatiji od britanske kraljice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uspjeh filma "Bohemian Rhapsody", koji bi od prodanih ulaznica mogao zaraditi milijardu dolara, donosi golem prihod Brianu Mayu, Rogeru Tayloru i Johnu Deaconu.

Članovi grupe Queen postali su bogatiji i od britanske kraljice nakon što je uspjeh filma "Bohemian Rhapsody" svakome od njih donio još 25 milijuna funta (29 milijuna eura), pokazao je popis bogatih Sunday Timesa.

Pogledaj i ovo Bohemian Rapsody Freddie Mercury (Foto: Profimedia) Tužni detalji Šest mjeseci se pripremao za smrt, a fanovima je tešku istinu otkrio tek dan prije nego što je umro: "Nestao je u roku od 24 sata"

Trojica preostalih članova benda sada zajedno imaju 445 milijuna funta, odnosno oko 522 milijuna eura, dok se bogatstvo kraljice Elizabete II. procjenjuje na 370 milijuna funta (oko 434 milijuna eura), u što nisu uračunati vrijednost kraljevskih imanja i zbirka umjetničkih djela.

Uspjeh filma "Bohemian Rhapsody", koji bi od prodanih ulaznica mogao zaraditi milijardu dolara, donosi golem prihod Brianu Mayu, Rogeru Tayloru i Johnu Deaconu, stručnim konzultantima filmskog ostvarenja, piše londonski "Mirror".

Nagrađivani film govori o životu karizmatičnog frontmana grupe Queen, Freddieja Mercuryja, koji je preminuo 1991. godine u 45. godini od posljedica upale pluća koja se razvila nakon duljeg bolovanja od AIDS-a.

Britanska kraljica bila je na vrhu popisa bogatih pet godina zaredom, od 1989. do 1994. godine, no kriteriji su izmijenjeni, pa je iz njezina bogatstva izuzeta vrijednost kraljevskih imanja i Kraljevske zbirke umjetničkih djela.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene