Ništa mu nije teško

Kralj transformacija još jednom potvrdio svoju titulu, nakon drastične promjene opet ga nitko ne može prepoznati

Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Christian Bale (Foto: Getty Images) Christian Bale (Foto: Getty Images) Christian Bale (Foto: Getty Images) Christian Bale (Foto: Getty Images) +0 Christian Bale (Foto: Screenshot) Galerija

Christian Bale snimljen je u Australiji, gdje snima filma "Thor: Love and Thunder", no čini se da su rijetki oni koji ga u javnosti uspiju prepoznati.

Holivudski glumac Christan Bale trenutačno radi na snimanju filma "Thor: Love and Thunder" u Australiji, a čini se da je taj majstor filmskih transformacija ponovno nadmašio samoga sebe.

Pogledaj i ovo Film Amsterdam Odlična glumačka ekipa Ako ste zaista zaljubljenici u sedmu umjetnost pogledat ćete ovu priču koja je prava mala filmska slagalica

47-godišnji Christian snimljen je s novim imidžem dok je uživao u slobodnom danu trčeći plažom, no malo tko ga je prepoznao s obrijanom glavom, odnosno u izdanju bez duže kestenjaste kose koja mu je s vremenom postala zaštitni znak u privatnom životu, a čini se da je izgubio i nekoliko kilograma. 

Inače, Christian u filmu igra lik negativca, a s glavnim glumcem Chrisom Hemsworthom snima scene na brojnim lokacijama u okolici Sydneyja. Premijera je zakazana za 11. veljače 2022., ali postoji mogućnost da će zbog koronavirusa biti odgođena.

Christian je mnogo puta pokazao i dokazao kako mu drastične promjene izgleda ne predstavljaju nikakav problem, za potrebe snimanja uloge nekadašnjeg američkog potpredsjednika Dicka Cheneyja u filmu "Vice" udebljao nekoliko desetaka kilograma, a bujnu kosu zamijenio proćelavom glavom sa sijedim vlasima. Za snimanje filma "Nestajanje" Christian je smršavio čak 30 kilograma, nakon čega je težio svega 54 kilograma. Samo šest mjeseci nakon toga vratio se na svoju kilažu i uspio istesati tijelo i mišiće za ulogu Batmana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene