Christian Bale snimljen je u Australiji, gdje snima filma "Thor: Love and Thunder", no čini se da su rijetki oni koji ga u javnosti uspiju prepoznati.

Galerija


Holivudski glumac Christan Bale trenutačno radi na snimanju filma "Thor: Love and Thunder" u Australiji, a čini se da je taj majstor filmskih transformacija ponovno nadmašio samoga sebe.

Vezani članci Ford v Ferrari Za ulogu je trebao smršavjeti 30 kilograma, a kolege mu se dive zbog načina na koji je to izveo Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Holivudski kralj transformacija još jednom oduševio! "Čovjek iz sjene" sve je samo ne dosadna politička biografija

47-godišnji Christian snimljen je s novim imidžem dok je uživao u slobodnom danu trčeći plažom, no malo tko ga je prepoznao s obrijanom glavom, odnosno u izdanju bez duže kestenjaste kose koja mu je s vremenom postala zaštitni znak u privatnom životu, a čini se da je izgubio i nekoliko kilograma. 

Inače, Christian u filmu igra lik negativca, a s glavnim glumcem Chrisom Hemsworthom snima scene na brojnim lokacijama u okolici Sydneyja. Premijera je zakazana za 11. veljače 2022., ali postoji mogućnost da će zbog koronavirusa biti odgođena.

Christian je mnogo puta pokazao i dokazao kako mu drastične promjene izgleda ne predstavljaju nikakav problem, za potrebe snimanja uloge nekadašnjeg američkog potpredsjednika Dicka Cheneyja u filmu "Vice" udebljao nekoliko desetaka kilograma, a bujnu kosu zamijenio proćelavom glavom sa sijedim vlasima. Za snimanje filma "Nestajanje" Christian je smršavio čak 30 kilograma, nakon čega je težio svega 54 kilograma. Samo šest mjeseci nakon toga vratio se na svoju kilažu i uspio istesati tijelo i mišiće za ulogu Batmana.

Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"

U uskom sportskom kompletiću pokazala da je u formi života, loše navike očito je ostavila iza sebe