Mogla je i bolje

Poznato je već da ova dama nema problema s golotinjom, ali mnogi se pitaju je li ovog puta pretjerala

Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Galerija

Chrissy Teigen i John Legend u nedjelju su na dodjelama Grammyja plijenili pažnju usklađenim modnim kombinacijama. Glazbenik je bio nominiran za nagradu u dvije kategorije.

Manekenka Chrissy Teigen i glazbenik John Legend jedan su od najslađih parova u showbizu, a u nedjelju su zablistali na crvenom tepihu uoči dodjela nagrada Grammy u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) kakva vijest John Legend i supruga poslije teškog gubitka pohvalili se sretnim vijestima: ''Željela sam pokušati još jednom''

Par se uskladio noseći asimetrične krojeve, dok je Teigen ukrala show svojom pojavom u narančastoj dugačkoj haljini dubokog dekoltea za koju se mnogi pitaju je li bila pravi odabir za nju. 34-godišnja manekenka nosila je i torbicu jednake boje uz zlatne otvorene cipele na visoku petu.

John Legend nosio je sivo asimetrično odijelo, a glazbenik koji je dosad imao već 31 nominaciju za nagradu Grammy bio je nominiran u dvije kategorije ove godine, no pobjedu nije odnio.

Chrissy je prošle godine punila medije zbog svađe na internetu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, a poznata je po tome da nema problema s golotinjom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

Goran iz Drugo ime ljubavi: ''Ovo svaki muškarac mora jednom u životu probati!'' | Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene