Dobili su pohvale!

Evo zašto su se morali probuditi usred noći i kome je san najviše nedostajao: "Obzirom na umor, zadovoljan sam"

Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 3 Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 3 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 4 Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 3 Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 2 +0 Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 1 Galerija

Najboljih deset MasterChef kandidata ovoga puta pripremali su jela za radnike Konzumova skladišta.

Podijeljeni u timove – crveni kojeg je vodila Karmen Jurčić i plavi kojeg je vodila Ema Baniček pokušali su osvojiti ne samo nepca žirija nego i radnika za koje su kuhali.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić objavio i recept Melkior otkrio kojim je jelom osvojio suprugu, iznenadit će vas koliko je jednostavno: "Probajte i vi osvojiti svoju!"

''Dat ću sve od sebe kao i svaki put, samo da ne budem suchef, jer ne mogu to više psihički podnijeti'', rekla je Gorana nakon što ju je Karmen izabrala u svoj tim, ali želja joj se nije ispunila, pa ju je Karmen imenovala i svojom sucheficom.

''Znam koliko sam neiskusna u ovome. Svakom dopuštam njegov prostor, ali moja će biti zadnja'', rekla je Karmen koja je ujedno i najmlađa kandidatkinja u showu.

''Kao vođa tražit ću rad, discipliniranost i da se prvenstveno obrate meni'', istaknula je Karmen.

Žiri je kandidate probudio neočekivano, usred noći i to kako bi sve stigli pripremiti na vrijeme za pauzu radnika Konzuma u 10 sati, pa su mnogi od natjecatelja bili neispavani.

''S obzirom na umor i količinu sna kojeg smo imali jako sam zadovoljan, nije bilo ni jedan krivi korak, ni jedan konflikt i mislim da chefica može biti zadovoljna s nama'', rekao je Tihomir. ''Nadam se da me tim doživio cheficom kakva trebam biti'', kazala je Ema.

Crveni tim pripremio je krumpir i celer juhu s okruglicom od čvaraka i svježeg sira, čips od pancete, krekere od različitih vrsta sjemenki, sendvič roladu od ramsteka, tostirane bućine sjemenke sa soja sosom, umak od sira i češnjaka te kiseli luk.

Plavi tim pripremio je sendvič s govedinom uz koji ide pečeni krumpir, salata i umak od povrća u kojem se peklo meso te za svježinu umak od milerama i pečenog češnjaka. Kao drugo jelo pripremili su pohanu puretinu s rižom u umaku od povrća sa sjemenkama sezama te povrće i rižu.

''Naš najbolji gablec do sada, još kad ga ne moramo sami slagati'', rekla je jedna radnica.

Čije se jelo više svidjelo radnicima i žiriju te tko će odnijeti pobjedu u ovom gastroduelu, doznat ćemo u sljedećoj emisiji MasterChef.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene