Ali ne odustaju od nje!

Mislila je da neće doživjeti ni 30 godina, a zbog njezinih novih uznemirujućih fotki svi plaču!

Cara Delevingne Cara Delevingne Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 4 Cara Delevingne - 5 Cara Delevingne +21 Cara Delevingne - 1 Galerija

Cara Delevingne nedavno je proslavila 30. rođendan, a nakon toga u javnost su procurile njezine uznemirujuće fotografije i snimke iz zračne luke.

Britanska ljepotica Cara Delevingne slovi kao jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, no u zadnje vrijeme njezina karijera krenula je prema "propasti" zbog zastrašujućih snimki i fotografija koje su počele kružiti društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Pognute glave Nakon sumanutog ponašanja pojavila se prvi put u javnosti, potrudila se da je ne prepoznaju, ali plan joj baš nije uspio

Stvari baš nisu krenule u dobrom smjeru, a pravi pokazatelj toga je njezino izostajanje s predstavljanja kolekcije "Cara Loves Karl" koje se odvijalo u New Yorku. Riječ je o suradnji s modnom kućom Karl Lagerfeld jer je s preminulim dizajnerom manekenka bila i privatno povezana. To je ujedno i njezina zadnja objava na Instagramu uz koju je napisala da je vrlo ponosna na projekt koji je propustila.

Cara je propustila i dodjelu Grammyja zbog istih razloga, a čini se kako je njezina zdravstvena situacija doista ozbiljna. Kako pišu strani mediji, njezini bliski prijatelji i obitelj spremaju joj se pomoći dok situacija nije do kraja izmakla kontroli, jer sve je zabrinuo prizor uplakane glumice Margot Robbie koja je prije nekoliko dana snimljena ispred Carinog stana.

Manekenka  je otvoreno progovorila o tome kako se bori s prevelikim stresom i kako ima poteškoća sa mentalnim zdravljem. Otkrila je i traumatičan detalj iz njezinog odrastanja. Naime, Delevingina majka bila je ovisnica o heroinu, a ima i dijagnozu bipolarnog poremećaja. Njezino stanje ne zabrinjava samo obitelj i prijatelje, već i brojne obožavatelje koji ne mogu vjerovati što joj se događa.

"Svi smo nevjerojatno zabrinuti. Situacija se razvija već nekoliko tjedana, a Carina obitelj je uključena", rekao je blizak prijatelj za The Sun.

U nedavnom intervjuu za magazin Stylist, Cara je priznala da nikada nije mislila da će doživjeti 30 godina.

"Iskreno, nisam mislila da ću biti živa u ovim godinama. Doslovno sam jedva čekala da navršim 30, jer su dvadesete je**** teške. Zapravo si još uvijek tinejdžer, ali ti je suđeno biti odrasla osoba i svi ti govore da je ovo najbolje vrijeme u tvom životu", izjavila je tada.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nekad i sad Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte kako je Maju Šuput za rođendan iznenadio suprug Nenad, obradovao je i Blooma: "Malo je reći da je bio atrakcija!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene