Tako treba!

Oni se ne boje pokazati ono što većina zvijezda skriva, a njihove paparazzo fotke s plaža najbolji su dokaz za to!

Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Getty Images) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Profimedia) +0 Ariel Winter (Foto: Instagram) Galerija

Camila Cabello, Noah Cyrus i Ariel Winter samo su neke od najvećih zvijezda današnjice koje ponosno ističu svoje obline.

Dok društvene mreže i naslovnice časopisa uglavnom vrve besprijekornim prikazima ženskih i muških tijela, sve je više zvijezda koje žele ukazati da nije potrebno biti savršen i koje bez problema pokazuju svoje obline. 

Pogledaj i ovo Camila Cabello Tako treba! Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

Među njima je svakako pjevačica Camila Cabello, koja se tijekom prošle godine susretala s brojnim kritikama na račun izgleda, ali i pokazala da je ponosna na svoje tijelo, baš kao i njezina kolegica Noah Cyrus, koja se na plažama ne skida iz tangica, manekenka Julia Fox ili pak glumica Ariel Winter. Na tom se popisu nalaze i njihovi slavni muški kolege koji se ne zamaraju viškom kilograma koje su tijekom godina prikupili, kao što su glumci Leonardo DiCaprio, Gerard Butler ili Adam Sandler. 

"Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj trbuh i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme. I pomislila sam 'kvragu'. No onda sam podsjetila samu sebe na to da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjelo. Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", izjavila je Camila u videu koji je objavila na svom TikToku te tako postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

A na što je to točno Camila ponosna, baš kao i njezine slavne kolegice i kolege, pogledajte u našoj galeriji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene