Camila Cabello bila je gotovo neprepoznatljiva u ležernom sportskom izdanju kada su ju snimili paparazzi na ulicama Los Angelesa.

Galerija


Američka pjevačica Camila Cabello u vezi je s jednim od najpopularnijih pjevača današnjice i slovi kao jedna od najseksepilnijih žena za kojom svi uzdišu, barem što njezinih spotova i nastupa tiče.

Vezani članci Camila Cabello Svijet je zaludjela seksi scenama u vrućem spotu, a ovako izgleda kad ne očekuje kamere u svojoj blizini Camila Cabello, Shawn Mendes Zbog onoga što je odjenula za šetnju ovaj par bilo je nemoguće ne primijetiti, sve joj je spadalo

No u stvarnom životu i ona je poput svih drugih djevojka i najugodnije se osjeća u širokoj mekanoj trenirci, a u upravo su ju u takvom izdanju uhvatili paparazzi nakon što je izlazil iz jednog od salona za manikuru u Los Angelesu. 24-godišnja Camilla odabrala je svjetloružičasti sportski komplet, a lice na kojem nije nosila ni trunku šminke zaštitila je maskom s trendi leopard uzorkom.

Camilla se na tretman ljepote zaputila sama, bez svog dečka 22-godišnjeg pjevača Shawna Mendesa od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima, zbog čega joj zavide njegove obožavateljice sa svih krajeva svijeta. Par danas slovi kao jedan od najatraktivnijih i najromantičnijih na svjetskoj sceni, a u ljubavnoj su vezi od 2019. godine.

"Ona mi je jedna od najboljih prijateljica, od moje 15. godine. Znam da samo mladi pa ne želimo brzati, ali mislim da kada pronađeš svoju osobu to i osjećaš, znaš to", izjavio je Shawn za Entertainment Tonight prije nekoliko mjeseci.

Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi

Melania Trump jedva se čekala vratiti svom starom životu, mnoge čudi što nije napravila što i ostale prve dame