Tko se sjeća scene?

Znate li da se šarmer koji lomi srca lijepim ženama proslavio ulogom u seriji ''Seks i grad''?

Bradley Cooper (Foto: Screenshot) Bradley Cooper (Foto: Screenshot) Screenshot 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) +3 Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper danas je jedan od najseksi muškaraca na svijetu i uspješni holivudski glumac, no put do slave nije mu bio lagan. Osim uspješne karijere vodi i turbulentan privatni život.

Američki glumac Bradley Cooper može se pohvaliti uspješnom karijerom, a na policama kod kuće ima brojne zlatne kipiće, uključujući i dvije nagrade Grammy. Za svoje uloge i filmove koje je režirao bio je čak osam puta nominiran za Oscara, a povodom njegova rođendana prisjetili smo se detalja iz njegova života.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

Cooper je rođen u Philadelphiji, gdje je i odrastao, a često je u intervjuima pričao da su ga zbog izgleda zezali dok je bio mali. "Ljudi su mislili da sam djevojčica jer sam tako izgledao. Imao sam dugu kosu pa je možda i to razlog", zezao se na svoj račun slavni glumac. Kao tinejdžer obožavao je košarku i kuhanje, a planirao je upisati i vojnu akademiju te preseliti se u Japan. Ipak, od svih želja ostvarila mu se ona da postane glumac. Još kao dječak obožavao je filmove, no roditelji ga nisu podržavali u tome da postane glumac. Promijenili su mišljenje kada su ga vidjeli kako glumi u jednoj lokalnoj predstavi. Cooper je kasnije studirao engleski jezik, a pred kamerama se prvi put pojavio 1999. godine, i to u hit-seriji "Seks i grad".

Jedan od prvih poslova bio je onaj naratora u seriji o avanturističkom turizmu "Globe Trekker", zbog koje je 2000. godine posjetio čak i Hrvatsku. Godinu kasnije pojavio se prvi put na velikom platnu u filmu "Mokro vruće američko ljeto", a glumio je i u nekoliko serija prije nego što je dobio ulogu u filmu "Lovci na djeveruše". Globalni uspjeh postigao je nakon što se pojavio u popularnom showu "Saturday Night Live", a film "Mamurluk" osigurao mu je mjesto među najpopularnijim glumcima Hollywooda.

Redateljski debi imao je s filmom "Zvijezda je rođena" iz 2018. godine, u kojem je uz Lady Gagu tumačio glavnu ulogu. Za taj se projekt pripremao gotovo četiri godine, a redovito je radio i s vokalnim trenerom kako bi usavršio pjevanje. Singl "Shallow", koji je Bradleyjev duet s Lady Gagom, tjednima je osvajao vrhove top-lista diljem svijeta, a brojni stručni portali složili su se kako se radi o pjesmi koja je bezvremenska i pravi klasik.

Skupa s uspješnom karijerom ovaj slavni glumac vodi i turbulentan privatni život. Na samome početku karijere imao je problema s alkoholom, a često je govorio kako mu je gotovo uništio život. Od 2004. godine je trijezan, a pokušava se držati dalje od svih poroka. Prvi put je u bračnu luku uplovio 2006. godine s glumicom Jennifer Esposito. Samo nekoliko mjeseci kasnije Jennifer je predala papire za razvod. "Oboje smo shvatili da nismo jedno za drugo i sva sreća što smo to shvatili na vrijeme", govorio je Cooper kasnije u medijima. Nakon Esposito povezivali su ga s Renee Zellweger te Suki Waterhouse, nakon čega se zaljubio u manekenku Irinu Shayk.

U ožujku 2017. godine Irina je rodila njihovu kćer Leu, no par se u lipnju 2019. godine razišao. Uzrok tome navodno je bila njegova afera s Lady Gagom, za koju su oboje govorili da nije istina. Nažalost, par se nije pomirio, no u dobrim su odnosima zbog svoje kćeri.

Bradleyja Coopera mnogi su svjetski mediji proglašavali jednim od najseksi muškaraca na svijetu, a unatoč svim skandalima popularnost mu i dalje raste, a ima sreće i na poslovnom polju te trenutačno snima nekoliko filmova.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene