Je li moguće?

Brad Pitt priznao kako se osjeća nakon razvoda od Angeline, a podijelio je i vijest koja se nikome neće svidjeti

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Brad Pitt +0 Brad Pitt Galerija

Brad Pitt progovorio je o životnim promjenama koje su ga snašle nakon razvoda s Angelinom Jolie, ali i o budućnosti svoje filmske karijere.

Holivudski miljenik i glumac Brad Pitt pojavio se na naslovnici magazina GQ, a u intervjuu je progovorio o svojem zdravlju, ali i karijeri, koja traje više od 30 godina.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Nakon razvoda od atraktivne glumice Angeline Jolie 2016. godine Brad kaže da je promijenio svoj život iz korijena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Odlazio je na sastanke anonimnih alkoholičara godinu i pol dana te je prestao konzumirati sva alkoholna pića.

"Ovdje sam imao jako cool mušku grupu, koja je bila stvarno privatna i selektivna, tako da je bilo odlično. Vidio sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno", izjavio je Brad.

Također, spomenuo je i to da prolazi kroz zadnje poglavlje svoje karijere. Film "Bullet Train", u kojem igra glavnu ulogu - ubojicu Ladybuga, bit će možda njegov posljednji veliki projekt u filmskoj karijeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Brad je progovorio i o svojoj ovisnosti o cigaretama, ali i osjećaju samoće nakon razvoda od Angeline Jolie.

"Nisam mogao uzeti samo jednu ili dvije cigarete dnevno. U životu sam se uvijek osjećao vrlo usamljeno jer sam kao dijete odrastao sam iako sam imao zagrljaje svojih prijatelja i obitelji. Vjerovali ili ne, kada osjetite bol i radost u isto vrijeme i naučite se nositi s tim, jednostavno znate da je to zrelost i rast", ispričao je Pitt o usamljenosti koju osjeća nakon bračnog razvoda.

Zgodni Brad glumom se počeo baviti s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobjednika", "Bilo jednom… u Hollywoodu" i filmskom serijalu "Oceanovih jedanaest".

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju IN magazin: Jacques Houdek - 1 In Magazin: Jacques Houdek - 2 In Magazin: Jacques Houdek - 3 In Magazin: Jacques Houdek - 4 +10 In Magazin: Jacques Houdek - 5 inMagazin Jacques Houdek zabunom je zapjevao na krivom vjenčanju: "Mladoženja je počastio Jacquesom još dvoje mladenaca!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +16 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač u badiću s hrabrim donjim dijelom postala atrakcija u Vegasu: "Treba se dobro osunčati s obje strane"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene