Tri boce Heinz Tomato kečapa limitiranog izdanja, temeljene na tetovažama britanskog pjevača Eda Sheerana, obožavatelja tog aromatičnog dodatka jelima, prodane su na dražbi u Londonu, a jedna je postigla cijenu od 1500 britanskih funti odnosno 12.150 kuna.

Galerija


Samo 150 boca kečapa na kojima je kopija Sheeranove tetovaže, pod nazivom "Ed Sheeran X Heinz Tomato Ketchup, the Tattoo Edition", bit će dostupno diljem svijeta.

Vezani članci Tetovaža (Foto: tattoo rroom) "Pokušajte se ne rasplakati. Za baku": Što stoji iza tetovaže koja je zapalila društvene mreže Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran povlači se u mirovinu sa samo 28 godina, otkrio i razlog zašto je tako odlučio

Prve tri su prodane za 1050 funti, 1100 funti i 1500 funti u četvrtak.Nigel Dickie iz Heinza rekao je da je tih 150 boca napravljeno u povodu 150. Heinzovog rođendana.

"Ono što je kod njih posebno je to da imaju njegove tetovaže", rekao je Dickie.

Sav novac prikupljen od prodaje tih boca bit će doniran dječjem hospiciju East Anglia i međunarodnoj organizaciji za borbu protiv gladi Rise Against Hunger.

Sheeran, 28-godišnja zvijezda koja se može pohvaliti s prodanih 150 milijuna nosača zvuka širom svijeta, obožavatelj je kečapa i na ruci ima tetovirani logo "Heinz Tomato Ketchup".

Ranije ove godine u suradnji s Heinzom proizveo je kečap nazvan "Edchup".

(Hina) 

Ne gubi vrijeme: Slavna glumica uhvaćena kako razmjenjuje poljupce s novom djevojkom