ne može luđe

Bizarni pokloni koje su zvijezde dobivale ispod bora: Od skupih automobila, ponija, do golemih kriški sira

Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Galerija

Katie Holmes, Kim Kardashian i Lady Gaga samo su neke od zvijezda koje se mogu pohvaliti bizarnim božićnim poklonima.

Božićni pokloni zaštitni su znak kraja godine i blagdanskog perioda, a dok svi razmišljaju što će kupiti svojim najmilijima za dar, u jednakim su dilemama i svjetske zvijezde. Ipak, svake godine redovito svoje obožavatelje obavještavaju što su poklonili ili dobili, a istražili smo koje su ideje imali proteklih godina.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Kim Kardashian godinanam se već hvali ekstravagantnim darovima koje ispod bora u obitelji Kardashian/Jenner pojavljuju na Božić, a 2018. je svim djevojčicama uzorna teta poklonila mini verzije torbi s potpisom Louis Vuittona. To znači da je čak i Stormi koja ona nije imala ni godinu dana dobila svoju dizajnersku torbicu. Par godina ranije Kim je suprugu Kanyeu Westu za Božić poklonila skupi Lamborghini, a repiliku automobila dobila je i njihova kćerkica North. Skupi automobili redoviti su poklon u njezinoj obitelji, a majka Kris Jenner tako je prije četiri godine od svoje djece dobila Thunderbird iz 1956. godine potpuno prilagođen današnjem vremenu.

Skupim poklonom svoju su kćerkicu razveselili i Cardi B i Offset. Malena Kulture dobila je tako dijamantnu ogrlicu s likovima iz svog najdražeg crtića koja je koštala oko 100.000 dolara.

Neobičnim poklonom prije pet godina se pohvalila i Lady Gaga. Od svoje diskografske kuće za Božić je dobila bijelog ponija kojeg je nazvala Arabella. Na žalost, poni je prošle godine uginuo.

U potpuno drugu krajnost otišli su blizanci Cole i Dylan Sprouse. Cole je tako 2017. godine svom bratu za Božić poklonio anatomsku sliku penisa. "Poster si objesi u uredu", napisao mu je u poruci. Dylan je sve objavio na društvenim mrežama te su se njihovi obožavatelji tjednima smijali na račun poklona. Zac Efron od svoje je majke prije pet godina dobio kuharicu s receptima koji se odnose samo na tjesteninu u obliku penisa. "Znaš koja je majčina poanta kada ti ovo stavi ispod bora", zezao se Efron onda na Instagramu te je objavio i fotografiju kuharice.

John Legend je svojoj supruzi Chrissy Teigen prije pet godina darovao golemi sir koji sama nije mogla ni nositi. Da je potpuno pogodio s poklonom svjedoči i činjenica se se Chrissy o svemu pohvalila na Instagramu. Napisala je kako joj je cjeloživotni san bio dobiti toliko golemi komad sira da joj nikada ne fali dok kuha omiljena jela sa sirom.

Katie Holmes je za Božić 2012. svojoj kćerkici Suri osigurala pravu poslasticu. Kupila joj je kućicu za igranje opremljenu strujom, vodom i ostalim potrepštinama, a za nju je platila 24.000 dolara. Luksuznog poklona ovoga kalibra nije se bilo lako sjetiti, a iste godine Katie i Suri su prvi put same proslavile Božić jer se par mjeseci ranije glumica rastala od Toma Cruisea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene