Pierce Brosnan i Cassandra Harris vjenčali su se 1980., dobili sina, a zatim je on posvojio i njezino dvoje djece.

Galerija


Bivši James Bond Pierce Brosnan i bivša Bondova djevojka Cassandra Harris bili su najsretniji na svijetu kada su se 1980. godine vjenčali.

Vezani članci Pierce Brosnan Srca žena davno je osvojio, ali on je vjeran samo jednoj: Suprugu su mu vrijeđali zbog viška kila, njegova reakcija na to sve je osvojila Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

Par je ubrzo nakon vjenčanja dobio sina Seana, a Pierce je posvojio i dvoje njezine djece, kćer Charlotte i sina Christophera iz prijašnjeg braka s Dermotom Harrisom. Naime, markantni glumac lijepoj australskoj glumici bio je treći suprug, a prije Dermota bila je udana i za Williama Firtha.

Tijekom 1987. godine, dok je Pierce snimao film "The Deceivers" u Indiji, njegova se supruga teško razboljela. Tada joj je, naime, dijagnosticiran rak jajnika, a preminula je u prosincu 1991. godine u 43. godini života.

"Kad vaš partner dobije rak, vaš se život mijenja, od rutine do načina na koji gledate na njega. Ovdje se bavite s mogućom smrću. Cassie je bila pozitivna cijelo vrijeme i bio je to strašan gubitak", jednom je prilikom otkrio glumac kojeg je supruga strašno željela vidjeti u ulozi Jamesa Bonda, koju je dobio četiri godine nakon njezine smrti.

Brosnan je uz tragično preminulu suprugu bio tijekom osam operacija, brojnih kemoterapija te raznih holističkih terapija, a nakon što je napustila ovaj svijet, otkrio je kako je često znao sjediti u vrtu koji je obožavala te pričati s njom.

1994. godine Brosnan je upoznao novinarku Keely Shaye Smith u Meksiku, a par se vjenčao 2001. godine te ima dva sina, Dylana i Parisa. Iako je sam priznao kako ga ona spasila nakon Cassandrine smrti, za glumca to nije bio kraj obiteljskim tragedijama.

2013. godine od raka jajnika preminula je i Cassandrina kći Charlotte, koja je uzela Pierceovo prezime nakon što se njezina majka udala za njega.

Godinama mu je probleme stvarao i posvojeni sin Christopher, Charlottein brat, koji je imao velikih problema s ovisnošću o kokainu i heroinu te sa zakonom, zbog čega ga je Pierce udaljio iz svog života.

"Christopher je jako pogubljen. Znam gdje je, ali ima težak život. Mogu samo snažno vjerovati u to da će se oporaviti. Bolno je s nekim prekinuti sve veze, no ja sam to morao učiniti. Morao sam mu reći da bira život ili smrt. U molitvama sam s njim", jednom je prilikom otkrio Brosnan, koji je i dandanas ludo zaljubljen u drugu suprugu, s kojom ga se često može vidjeti na romantičnim putovanjima