Pierce Brosnan i Cassandra Harris vjenčali su se 1980., dobili sina, a zatim je on posvojio i njezino dvoje djece.

Galerija


Bivši James Bond Pierce Brosnan i bivša Bondova djevojka Cassandra Harris bili su najsretniji na svijetu kada su se 1980. godine vjenčali.

Vezani članci Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Posvojio ga je, a on mu "zahvalio" skandalima: ''Morao sam mu reći da bira život ili smrt'' Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

Par je ubrzo nakon vjenčanja dobio sina Seana, a Pierce je posvojio i dvoje njezine djece, kćer Charlotte i sina Christophera iz prijašnjeg braka s Dermotom Harrisom. Naime, markantni glumac lijepoj australskoj glumici bio je treći suprug, a prije Dermota bila je udana i za Williama Firtha.

Tijekom 1987. godine, dok je Pierce snimao film "The Deceivers" u Indiji, njegova se supruga teško razboljela. Tada joj je, naime, dijagnosticiran rak jajnika, a preminula je u prosincu 1991. godine u 43. godini života.

"Kad vaš partner dobije rak, vaš se život mijenja, od rutine do načina na koji gledate na njega. Ovdje se bavite s mogućom smrću. Cassie je bila pozitivna cijelo vrijeme i bio je to strašan gubitak", jednom je prilikom otkrio glumac kojeg je supruga strašno željela vidjeti u ulozi Jamesa Bonda, koju je dobio četiri godine nakon njezine smrti.

Brosnan je uz tragično preminulu suprugu bio tijekom osam operacija, brojnih kemoterapija te raznih holističkih terapija, a nakon što je napustila ovaj svijet, otkrio je kako je često znao sjediti u vrtu koji je obožavala te pričati s njom.

1994. godine Brosnan je upoznao novinarku Keely Shaye Smith u Meksiku, a par se vjenčao 2001. godine te ima dva sina, Dylana i Parisa. Iako je sam priznao kako ga ona spasila nakon Cassandrine smrti, za glumca to nije bio kraj obiteljskim tragedijama.

2013. godine od raka jajnika preminula je i Cassandrina kći Charlotte, koja je uzela Pierceovo prezime nakon što se njezina majka udala za njega.

Godinama mu je probleme stvarao i posvojeni sin Christopher, Charlottein brat, koji je imao velikih problema s ovisnošću o kokainu i heroinu te sa zakonom, zbog čega ga je Pierce udaljio iz svog života.

"Christopher je jako pogubljen. Znam gdje je, ali ima težak život. Mogu samo snažno vjerovati u to da će se oporaviti. Bolno je s nekim prekinuti sve veze, no ja sam to morao učiniti. Morao sam mu reći da bira život ili smrt. U molitvama sam s njim", jednom je prilikom otkrio Brosnan, koji je i dandanas ludo zaljubljen u drugu suprugu, s kojom ga se često može vidjeti na romantičnim putovanjima