Ben Affleck progovorio je o svojoj ulozi alkoholičara u filmu "The Way Back" i kako je razvod od Jennifer Garner utjecao na njegov život.

Galerija


Ben Affleck (48) iznenadio je javnost priznavši da mu je razvod od Jennifer Garner (48) pomogao na mnogo načina da poboljša svoju glumu. 

Vezani članci Jennifer Lopez, Ben Affleck Affeck i Lopez 17 godina od iznenadnog prekida zaruka opet uhvaćeni skupa! Snimljeni nakon povratka s puta, evo kako je Rodriguez reagirao na to Jennifer Garner Dok svi bruje o njezinoj vezi s glumcem zbog kojeg joj je bivši ludio od ljubomore, ona se bacila na malo drugačiji posao

Bivši supružnici, koji imaju kćeri Violet i Seraphine te sina Samuela, su brakorazvodni proces započeli 2015. i okončali ga u listopadu 2018. Affleck je govoreći o filmu "The Way Back" iz 2020. u kojem tumači alkoholičara koji žaluje, objasnio da mu je rastava oblikovala glumačke vještine nabolje te da je stekao iskustvo i postao interesantniji glumac.  

Zato je u drami odlično utjelovio Jacka Cunninghama, ali i jer se u stvarnom životu sam borio sa istom ovisnošću. "Prema meni je film o tome je li proživio dovoljno godina, vidio dovoljno padova i uspona, o djeci i razvodu. U ovom trenutku u svom životu imam dovoljno iskustva za ovu ulogu što je zanimljivije za mene", ispričao je Ben za The Hollywood Reporter. 

"Radi se i o žalovanju i gubitku djeteta što, hvala Bogu, nisam doživio, i vjerojatno je najgora stvar koju možeš iskusiti. Ja sam liječeni alkoholičar i odigrao sam alkoholičara u filmu. Nisam morao taj aspekt istraživati, bio je već pokriven", dodao je glumac. 

Inače, Ben je nedavno prekinuo sa 16 godina mlađom kolegicom Anom de Armas. Nakon toga je viđen često kako jede brzu hranu, a u isto vrijeme je izgledao puno mršavije. Prema pisanju američkih medija, Ana je prekinula s Benom jer joj je veza bila prekomplicirana. 

Otkrivaju se mračne tajne slavne Playboyeve vile: Što se zapravo događalo iza zatvorenih vrata?

 

Glumac se ne odvaja od mlade ljepotice koja mu je pomogla preboljeti bračni krah, a i svi ostali joj se dive