Bella Hadid snimljena je u New Yorku bez šminke na licu i to u sportskoj kombinaciji ispod koje je pokazala i donje rublje.

Galerija


Manekenka Bella Hadid slovi kao jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki današnjice, ovih je dana uhvaćena u ležernom izlasku s nekolicinom muških prijatelja tijekom kojeg je pokazala lice bez šminke.

Vezani članci Tina Louise Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje Bella Hadid Ponosno istaknula nikad bujniji dekolte, a djeluje kao da na sebi nije imala ništa osim balonera

Čim se pojavila na ulici 24-godišnja Bella probudila je zanimanje prolaznika, a kako i ne bi kada je izašla u jarko crvenoj trenirci ispod koje je nosila samo sportski grudnjak, a ispod donjeg dijela nazirale su bijele gaćice.

Bella je s muškim društvom sjela u jedan od tamošnjih restorana, a najviše interesa je privukla upravo ona i prirodan izgled koji je odlučila pokazati.

Ono što je zanimljivo je da su znanstvenici ti koji su proglasili Bellu najljepšom ženom svijeta i to  zahvaljujući gotovo savršenim proporcijama lica. Detaljnom kompjuterskom analizom i mapiranjem lica po teoriji zlatnog reza, Bella je bila najbliže savršenstvu s rezultatom od 94,3 posto na mjerenjima. Njezina brada dio je lica koji je najbliže savršenstvu, no mnoge žene diljem svijeta posebno žele njezin savršeni nos.

Ipak mnogi sumnjaju kako je mnogo toga dorađivala na licu poput usana i nosa, a je li uistinu tako možete se uvjeriti u našoj galeriji. 

Ima 50 godina, ali ne odustaje od poluprozirnih badića, poručili su joj da izgleda kao Bondova djevojka

Zgodni nogometaš nije ispuštao Albinu iz nježnog zagrljaja, a mnogima je bio zanimljiv i jedan neobičan detalj na njoj