pokazala apsolutno sve

Jedna od najljepših žena na svijetu objavila je potpuno golu fotografiju, grudi je prekrila samo rukom

Bella Hadid Bella Hadid Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 1 +0 Bella Hadid Galerija

Bella Hadid podijelila je golišavu fotografiju na kojoj su do izražaja posebno došli njezini trbušni mišići.

Jedna od najpopularnijih i najtraženijih manekenki današnjice Bella Hadid pokazala je apsolutno sve na novoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Naime, za fotku je pozirala potpuno gola, a dio gdje su joj grudi zašarala je bež bojom. Posebno su do izražaja dolazili njezini trbušni mišići i vitka građa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

"Maleni leptirić", "Ova žena je moj san", "Prekrasna", "Vatrena", "Wow", "Volimo te", samo su neki od pozitivnih komentara koje su joj uputili njezini pratitelji.

Bella se zadnjih godina etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode, a karijeru je započela 2016. godine i ubrzo je proglašena modelom godine, što joj je osiguralo i prvu reviju Victoria's Secreta.

U svijet mode odlučila je ući nakon što su njezina majka Yolanda Hadid i sestra Gigi stvorile vlastite uspješne manekenske karijere.

Što se tiče njezina privatnog života, Bella je u vezi s umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, koju su potvrdili u srpnju prošle godine, a navodno su tada već bili par oko godinu dana.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +8 Ana Sasso - 4 Celebrity Pipi djevojka i 39 godina od legendarne reklame novom fotkom u badiću dokazala je da i danas zaslužuje titulu seks-simbola!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 +12 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene