Snašao se!

Asim Ugljen pozirao pored Rađe pa se dobro našalio na svoj račun: "Jedini način da ne ispadnem patuljak..."

Asim Ugljen i Dino Rađa Asim Ugljen i Dino Rađa Instagram 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen Asim Ugljen Asim Ugljen i Nika Jelić - 3 Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos Asim Ugljen i Nika Jelić - 1 Asim Ugljen i Nika Jelić - 2 Asim Ugljen i Nika Jelić - 3 Asim Ugljen +32 Asim Ugljen i Nika Jelić - 1 Galerija

Asim Ugljen pohvalio se fotografijom s Dinom Rađom na kojoj je stao na stolicu kako bi dosegao njegovu visinu.

Glumac Asim Ugljen objavio je na svom Instagram profilu zajedničku fotografiju s košarkašem Dinom Rađom.

Pogledaj i ovo In Magazin; Asim Ugljen - 4 ''Prvak svemira sam'' Naš poznati glumac objasnio zašto supruzi nikad ne priprema romantična iznenađenja, ali i otkrio kakav je ljubavnik!

Naime, pozira stojeći na stolici zagrljen s Dinom kako bi dosegao visinu košarkaša. Na ovoj fotki je čak i prerastao Dinu.

Asim je odjeven u crnu košulju koja mu je raskopčana na nekim djelovima uz koje je kombinirao crne hlače i smeđi kaput. Rađa je na sebi imao sive hlače i majicu te tamno sivi sako i crne tenisice.

"Jedini način da na fotki sa Rađom ne ispadnem patuljak. Snađi se, druže!", našalio se glumac ispod posta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asim Ugljen (@toorkish_coffee)

A njegovi pratitelji šaljivo su nadodali: "Asime pa nemoguće je da budeš viši", "Samo jako" dok mu je ovogodišnji natjecatelj emisije "Ples sa zvijezdama" komentirao: "Kifla" te dodao smajlić mišića.

Asim je publiku ove godine zabavljao u showu ''Ples sa zvijezdama''. 

''Ja sam zabavljač, izvođač na kraju dana, to mi je profesija, ja volim izvoditi, imao sam predivnu mentoricu i partnericu, prijateljicu, uvijek mi je bilo lijepo s njom i raditi, proces je najbitniji u mom poslu, tako i u plesu pretpostavljam'', rekao je u intervjuu za In magazin. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +26 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene