velika afera

Kućna pomoćnica nosila je njegovo dijete u isto vrijeme kada i supruga, akcijski junak dugo nije znao da mu je to sin

Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) IMDB 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) +0 Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Galerija

Arnold Schwarzenegger suprugu je varao s kućnom pomoćnicom, a svijet je za to saznao 2011. godine kada je objavio da je dobio izvanbračnog sina.

Akcijski junak Arnold Schwarzenegger varao je svoju bivšu suprugu Mariju Shriver s kućnom pomoćnicom te je izvanbračno dijete koje je dobio s njom skrivao deset godina. Vijest je na kraju rezultirala raspadom braka 2011. godine od kojeg se još nisu popuno oporavili ni on ni njegova obitelj.

Pogledaj i ovo Maria Shriver Dugo je nismo vidjeli Bivša supruga slavnog snagatora šokirala izgledom, svi se pitaju što je učinila s licem: "Netko je trebao fotošopirati ovo!"

72-godišnji glumac i bivši guverner ušao je u obitelj američke političke elite nakon što se vjenčao s pripadnicom obitelji Kennedy, Marijom Shriver 1986. godine. Novinarka Shriver nećakinja je američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, koji je ubijen 1963. godine. Par je u braku dobio četvero djece, a brak im se raspao nakon čak 25 godina kada su mediji otkrili da Schwarzenegger ima dijete s drugom ženom.

Sina Josepha dobio je s Mildred Patricijom Baenom, ženom koja je za njegovu obitelj radila kao kućna pomoćnica i dadilja. Njihovo dijete rođeno je čak 14 godina prije nego što je ta vijest obišla čitav svijet.

Bivši guverner tvrdio je kako nije znao da mu je Joseph sin sve dok nije počeo primjećivati fizičku sličnost. Pretpostavlja se kako je Baena ostala trudna 1997. godine, u isto vrijeme dok je Arnoldova supruga nosila njihova najmlađeg sina Christophera. Joseph je rođen samo pet dana nakon Christophera u rujnu 1997. godine.

Na njegovu rodnom listu upisano je ime Baenina bivšeg supruga, od kojeg se rastala samo nekoliko tjedana nakon što je dječak rođen. Vijest o dječaku u medijima se pojavila nekoliko mjeseci nakon što je glumac otišao iz ureda guvernera Kalifornije, a nekoliko dana nakon toga objavio je da se rastaje od svoje supruge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIG happy birthday to the best training partner in the world! Love you dad 🎊🎉

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

"Ovu smo odluku zajednički donijeli. Živimo odvojeno te radimo na budućnosti naše veze kao roditelja svoje djece", objavio je slavni par u svibnju 2011. godine. Kasnije je potvrdio medijima da ima dijete s drugom, a supruzi je sve rekao nekoliko tjedana prije rastave.

Arnold je preuzeo financijsku brigu za svoga sina čim je sve otkrio. Kupio je vilu s bazenom za njega i njegovu majku u kalifornijskom Bakersfieldu, a još i danas radi na vezi sa svojim sinom. Proteklih godina provodili su sve slobodno vrijeme zajedno, a jedno su vrijeme zajedno odlazili i u teretanu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene