Bome je privukla pažnju!

Ne stišavaju se reakcije stranaca na novu Miss Universe Hrvatske, posebno ih je začudila jedna stvar!

Arijana Podgajski - 12 Arijana Podgajski - 12 Arijana Podgajski/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski - 11 Arijana Podgajski - 12 Arijana Podgajski - 10 Arijana Podgajski - 9 Arijana Podgajski - 8 Arijana Podgajski - 7 Arijana Podgajski - 6 Arijana Podgajski - 5 Arijana Podgajski - 4 Arijana Podgajski - 2 +6 Arijana Podgajski - 1 Galerija

Arijana Podgajski nova je Miss Universe 2022. godine, a svojom prirodnom ljepotom stekla je publiku i izvan granica Hrvatske.

Arijana Podgajski proglašena je Miss Universe 2022. čime je dobila pravo predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, koji bi se krajem godine trebao održati na Kostariki.

Pogledaj i ovo Bivše missice Mia Rkman i Sarah Ćosić Dobro se zabavljala Dugo nismo vidjeli ovu našu misicu: Njeno ime vezalo se uz jednu aferu, a sad se pojavila u rijetkom izlasku

Netom nakon pobjede, stranci su na društvenim mrežama nizali pozitivne komentare, te se osvrnuli na prirodnu ljepotu ove 19-godišnjakinje.

"Wow, ovo je najljepša djevojka koju su Hrvati ikada poslali da ih predstavlja na izboru", "Cestitam od srca. Krasna mlada djevojka. No što je to sa žirijem? Ne podržava više reklame lošim plastičnim uradcima? Ili ih ovaj put plastični kirurzi nisu dovoljno " podmazali?", "Mislim da bi mogla pobijediti", "Buduća Miss Universe svijeta", "Hrvati na izbor šalju jaku kandidatkinju", "Ova djevojka je jednostavno predivna", samo su neki od komplimenata koji su se nizali.

Prisjetimo se, Arijana je studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju, a kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katie Price Celebrity Bivša manekenka koja šokira izgledom misli da je iznad zakona, a zbog razuzdanog ponašanja sada joj prijeti zatvorska kazna!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +28 Ivana Knoll - 1 Celebrity Atraktivna Hrvatica iznenadila pratitelje rijetkom fotografijom u trapericama u koje je jedva ugurala svoju bujnu pozadinu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene