Znate koja je to zvijezda?

U stvarnom životu teško ju je prepoznati, potpuno je drugačija od uloge u seriji u kojoj smo je gledali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anya Taylor-Joy proslavila se u seriji "Damin gambit" i postala velika glumačka zvijezda i traženo ime.

Mlada glumica jedinstvenog izgleda koja nas je osvojila u seriji "Damin gambit" Anya Taylor-Joy snimljena je u opuštenom izdanju na ulicama Los Angelesa u trenutka predaha od obveza, no malo koji prolaznik uspio ju je prepoznati na prvi pogled.

Pogledaj i ovo showbuzz Drugačija od drugih Pogledajte kako iza kamera izgleda djevojka o kojoj zbog jedinstvena izgleda svi pričaju, i u stvarnom životu zbilja je posebna

24-godišnja Anya sada izgleda u potpunosti drugačije nego što je izgledala u seriji koja joj je zapečatila status svjetske zvijezde. Tako umjesto kratke crvene frizure sada ima dugu platinastu kosu koju je ovog puta skupila u opuštenu pletenicu. Bila je odjevena u crnu boju od glave do pete, a na nogama je nosila bajkerske čizme.

Zahvaljujući drugačijem imidžu Anya si može dopustiti i male predahe, pa je tako u jednom momentu odlučila sjesti na rub pločnika i odmoriti se uz kavu, a da ju nitko od obožavatelja nije uznemirivao.

Ovih je dana bila zauzeta snimanjem novog filma redatelja Davida O. Russella koji tek treba dobiti svoj naslov, a ono je održano unatoč pandemiji koronavirusa. Prema pisanju Deadlinea, u filmu bi se osim Anye trebala pojaviti i druga poznata lica, uključujući Margot Robbie te Roberta De Nira, Christiana Balea, Zoe Saldane, Mike Myersa i brojnih drugih.

U jednom od prošlogodišnjih intervjua za magazin The Sun Anya je priznala kako je smatrala da nije dovoljno lijepa da bi mogla glumiti u filmovima.

"Nikada nisam i mislim da nikada neću sebe smatrati ljepoticom. Mislila sam da nisam dovoljno lijepa da budem glumica u filmovima. To zvuči patetično i dečko me upozorio da će ljudi misliti da sam budala što govorim takve stvari, ali ja samo mislim da čudno izgledam", izjavila je.

Uz to je dodala i da bi definitivno voljela snimiti i drugu sezonu "Damina gambita", što je razveselilo obožavatelje te serije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Celebrity Pokušala daskati pa priredila pravi show, pogled s nje nije mogao skinuti ni njezin 31 godinu stariji, poznati suprug!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene