Iako ju danas ne možemo zamisliti bez Gerarda Piquea, Shakira je prethodno bila u dugogodišnjoj vezi s Antonijem de la Ruom.

Galerija


42-godišnja kolumbijska pjevačica Shakira od 2011. godine u sretnoj je vezi s nogometašem Gerardom Piquéom te s njim ima dvojicu sinova.

Vezani članci Hafþór Júlíus Björnsson i Kelsey Henson - 5 Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Vole se godinama, mediji ih žele razdvojiti, no oni su zaljubljeni kao prvog dana unatoč razlici od 10 godina

Shakira je 10 godina mlađeg ljepotana upoznala na snimanju spota za pjesmu "Waka Waka (This Time for Africa)", koja je bila navijačka himna Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine. Sin Milan rođen je 2013. godine, a Sasha 2015. godine.

Ipak, u vrijeme kada se probila na svjetsko glazbeno tržište zanosna Kolumbijka bila je u vezi s Antonijem de la Ruom, odvjetnikom i sinom bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue, s kojim se voljela čak 11 godina. Iako je par proveo silne godine zajedno, pjevačica je isticala kako im ne treba papir da se osjećaju kao bračni par.

Odluku o prekidu zaruka obznanili su 2010. godine, a tada su istaknuli kako se radi o obostranoj odluci te kako oboje trebaju vremena za sebe. Tada su prekid najavili kao privremen, no nikada se nisu pomirili.

U rujnu 2012. godine Antonio je čak tužio svoju bivšu djevojku s tvrdnjom kako mu duguje 100 milijuna dolara, a sve je to došlo nakon prekida njihove poslovne suradnje s njezine strane. Odvjetnik je zapravo tražio odštetu jer je smatrao kako je itekako pridonio njezinu uspjehu. U ljeto 2013. godine sud u Los Angelesu odbacio je sve optužbe protiv pjevačice.

"Kada sam upoznala Antonija, već sam i na međunarodnoj razini bila poznata i priznata umjetnica. Njega sam iz sažaljenja uzela u svoj tim kao savjetnika i za to ga uredno plaćala", izjavila je tada Kolumbijka.

Dio njezinih obožavatelja bio je sretan zbog prekida jer su Antonija smatrali parazitom, no pjevačica se našla i pod paljbom dijela javnosti koji je smatrao kako je bivšeg dečka varala s Gerardom, kojeg je upoznala dva mjeseca prije službenog prekida s Antonijem.

Ipak, kako svaka priča ima dvije strane, tako ima i nova. Naime, neko se vrijeme šuškalo i kako se odvjetnik znao zabavljati s raznim ženama, a navodno je jednu aferu paralelno održavao čak šest godina, no konkretni dokazi ne postoje.

Od 2012. godine Antonio je u vezi s Danielom Ramos te s njom ima dvoje djece. Daniela je kolumbijska modna dizajnerica, model te Miss Kolumbije 2009. godine. Na svjetskom izboru završila je na visokom šestom mjestu, a od svog životnog partnera mlađa je 14 godina.