Još jedan veliki uspjeh Hrvatske. Šibenčanin Ante Deković nominiran je za prestižnu nagradu Emmy.

Galerija


Supervizor vizualnih efekata na finalnoj epizodi druge sezone CBS-ove serije "Star Trek: Discovery", nominiran je za prestižnu nagradu Emmy i to ne bi bilo ništa neobično da se ne radi o Hrvatu, Šibenčaninu Anti Dekoviću (38). 

Vezani članci Serija Away - 1 Na snimanju je imala napadaj zbog fobije, a serija je unatoč visokoj gledanosti ukinuta Serija Emily in Paris - 1 Pogriješila godine lika kojeg igra u popularnoj seriji pa se ispričala: "Oprosti curo, ali nekad se ponašaš tako"

Stručnjak za vizualne efekte Ante već dugo radi u Hollywoodu, a sada je karijeru okrunio i drugom nominacijom za televizijsku nagradu Emmy za kojom čeznu svi timovi svih serija na svijetu. 

Uz Antu, nominirana je i cijela njegova ekipa od ukupno osam ljudi. 

S obzirom da je rijetkost da je netko iz Hrvatske nominiran za tako velike nagrade kao što je Emmy, ovo je iznimno velik uspjeh. 

Radost je sigurno ogromna, a Ante ju je osjetio već prije 6 godina kada je po prvi puta zaradio nominaciju za Emmy. Za svoj rad na postprodukciji serije "Da Vincijevi demoni" po prvi je puta vidio svoje ime napisano među nominiranima za tu slavnu televizijsku nagradu. 

Osim u "Star Treku" Ante je sudjelovao i na setovima drugih filmova i serija poput "Brzi i žestoki", "Igre gladi", "The triangle", "Igra prijestolja"...

Najviše nominacija za Emmy dobili su HBO, čak 137 komada. Od toga su čak 32 nominacije za '"Igru prijestolja", što je rekord za jednu seriju u kategoriji drame. Iza HBO-a nalazi se Netflix sa 117 nominacija.

Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio