Od smrti Anne Nicole Smith prošlo je više od 12 godina, no ona i dalje živi u sjećanju svoje obitelji.

Galerija


Anna Nicole Smith bila je jedno od najprepoznatljivijih američkih TV lica, a popularnost je stekla skinuvši se za Playboy i postavši zečica godine 1993. Nakon toga slavnoj plavuši nije bilo kraja - postala je megapopularna pop-ikona SAD-a koja je svojim južnjačkim šarmom doprijela do srca mnogih. 

Vezani članci Anna Nicole Smith - 2 S 26 godina udala se za 89-godišnjeg milijardera, a tragično je preminula nakon što je ostala bez sina - našli su je u hotelskoj sobi Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Djevojčica koju je starleta Anna Nicole Smith rodila samo pet mjeseci prije nego što je umrla ima već 11 godina

Bila je neobrazovana, udavala se i razvodila, a njezin je brak s multimilijarderom J. Howardom Marshallom izazvao pravi skandal jer su je optužili da je sponzoruša. Njezin je život izazivao jednako kontroverzi koliko i njezina smrt, koja je potresla svijet 2007. godine. Slavna Teksašanka život je izgubila u svom domu predoziravši se tabletama, a sada je njezina kći Dannielynn posvećena održavanju sjećanja na svoju majku. 

Zajedno sa svojim ocem Larryjem Birkheadom Dannielynn pokušava održati sjećanje na američku pop-divu živim tako što čuva sve njezine haljine i kostime u kojima je nastuapala, a svoju su obiteljsku kuću zbog tog razloga zapravo pretvorili u hram posvećen Anni Nicole. Njezini posteri i plakati su svugdje, jednako kao i njezine fotografije. 

Obitelj sada živi u Kentuckyju, no često posjećuju i Bahame na kojima je Anna Nicole pokopana kako bi joj bili što bliže. 

"Mrzim što ona nije tu uz Dannielynn dok odrasta. Zbog toga joj želim njezinu majku približiti što je više moguće. Ako bude okružena njezinim stvarima, moći će bolje razumjeti koliko je nevjerojatna osoba ona bila", rekao je otac 13-godišnje Dannielynn, koja trenutačno ne pokazuje interes za time da krene stopama svoje majke te postane glumica i model.

Dannielynn samo želi biti sretna tinejdžerica koja živi normalan život, unatoč tome što je svoju majku, koja je preminula prije 12 godina, jedva upoznala. 

Diva koja je iz svih nedaća izišla još jača: Godinama se borila s teškim zdravstvenim problemima