kakav par!

Početak njihove ljubavi je poput filmske priče, a skupa su 20 godina tijekom kojih su ih zbog njegovih upitnih poteza često razdvajali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anna Kournikova i Enrique Iglesias skupa su od 2001. te imaju troje djece koje ne vole eksponirati u javnosti. Mnogo puta se šuškalo da su prekinuli i vjenčali se i razveli kao što se spominjalo i pjevačeve nastupe na kojima je ljubio obožavateljice, no par se na ništa nije obazirao.

Bivša ruska tenisačica Anna Kournikova i pjevač Enrique Iglesias (46) skupa su 20 godina, a poznati su po tajnovitosti pa su uspješno sakrili rođenje svoje troje djece. 

Anna, koja je 7. srpnja proslavila 40. rođendan, upoznala je naočitog Španjolca 2001. kada se pojavila u spotu za njegovu ljubavnu pjesmu "Escape". Zaljubili su se dok su snimali seksi scene izmjenjivanja nježnosti u kojima se vidjela kemija između njih, a Enrique, koji kao i Kournikova ne voli pričati o njihovom privatnom životu, tada ju je hvalio. 

"Lijepa je, talentirana, izvrsna tenisačica. Nije potreban dobar glumac da bi ljubio Annu i činio to uvjerljivo", rekao je pjevač. Baš kao što i riječi njegove pjesme "Escape" govore, između jednog od najtraktivnijih slavnih parova se brzo rodila ljubav koju lijepa Ruskinja nije mogla izbjeći. 

Nije ni čudo da je Kournikova izabrana za spot jer je plijenila pozornost još kao tinejdžerka kada je postala međunarodna teniska zvijezda sa 14 godina. Iako nikad nije osvojila samostalni naslov, 2000. je bila osma tenisačica u svijetu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

Anna je u paru s Martinom Hingis osvojila australski Grand Slam 1999. i 2002. te WTA prvenstva 1999. i 2000. Umirovila se 2002. u u dobi od 21 godine zbog problema s leđima i kralježnicom, a nakon toga je nastavila igrati tenis rekreativno u slobodno vrijeme. 

Iste godine kada je napustila sportsku karijeru, Kournikova se pojavila prvi put u javnosti s Iglesiasem. Došli su zajedno na dodjelu MTV nagrada i zaljubljeno se gledali dok je izvodio svoj hit "Hero". 

Podršku je dala pjevaču i 2003. na premijeri filma "Bilo jednom u Meksiku" u kojem se pojavio. Sljedeće godine se šuškalo da su se Anna i Enrique zaručili jer je viđena kako nosi ogromni dijamantni prsten, no nijedno od njih nije to potvrdilo niti demantiralo. 

Kroz godine se svašta šuškalo o paru, pogotovo zbog pjevačevih nastupa na kojima je imao običaj ljubiti obožavateljice i pozivati na pozornicu. Strani mediji su 2007. tvrdili da su se vjenčali i razveli, a izašla je i Iglesiasova izjava za magazin People koja je potvrđivala da je gotovo s njima i da je slobodan. 

Ubrzo je glasnogovornik para sve demantirao i rekao da su Anna i Enrique skupa. Nakon toga je bivša tenisačica u rijetkoj izjavi za medije otkrila što misli o braku. 

"Nikad se neću udati. Sve je dobro s nama", rekla je. People je prenio i izjavu od pjevača u kojoj je rekao da se godinama trudi oženiti svoju dragu, no ona tome ne pridaje pozornost. 

Kournikova je 2011. u intervjuu za Women's Health otkrila da želi postati majka i još se jednom osvrnula na brak. 

"Apsolutno hoću imati djecu, bilo da ih rodim sama ili posvojim. Volim se brinuti o ljudima. No brak nije važan za mene. U sretnoj sam vezi, to je sve što je važno. Vjerujem u predanost nekome. Vjerujem u otvorenost, povjerenje i poštovanje prema drugoj osobi", istaknula je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Anna i Enrique su javnosti priredili iznenađenje u siječnju 2018. kada su otkrili na Instagramu da su dobili blizance, kćer Lucy i sina Nicholasa. Bivša tenisačica ih je rodila u prosincu 2017., a kako se ranije šuškalo da je par dobio djecu preko surogat-majke, Kournikova je podijelila staru fotografiju gdje se vidi njezin trbuh u 37. tjednu trudnoće. 

Anna i Enrique su pokazali koliko su sretni jer su svoju dugu vezu okrunili prinovama pa su počeli često dijeliti fotografije na Instagramu s djecom. Par je uspješno sakrio i rođenje trećeg djeteta, kćerkice Mary koju su dobili 30. siječnja 2020. 

Vijest o prinovi su podijelili u veljači 2020. kada su objavili fotografije s poroda na Instagramu, a Iglesias ju je nazvao svojim sunašcem. Par često dijeli slike i videe s kćerima i sinom te je vidljivo koliko je njihov odnos i nakon 20 godina skladan i pun ljubavi. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Tatjana Jurić u badiću pokazala vitke noge, pratitelji joj poručili da je najljepša Hrvatica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene