Priča sa sretnim krajem

Osvojila je popularnog nogometaša, pa su je prozvali zavodnicom s Balkana i nemilosrdno uspoređivali s njegovom bivšom

Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Instagram) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) +0 Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Galerija

Ana Ivanović slavi 33. rođendan, a ona i Bastian Schweinsteiger danas slove kao omiljeni njemački par, međutim nije uvijek bilo tako.

Srpska tenisačica Ana Ivanović može se pohvaliti da je nekada bila na tronu, prva tenisačica svijeta u društvu najboljih, no u centru najveće pozornosti našla se tek nakon što se pročulo da je ona nova ljubav njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera.

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Bilo je to 2014. godine, a javnost to nije najbolje bila prihvatila s obzirom na to da je on prije Ane bio u sedmogodišnjoj vezi s glumicom i manekenkom Sarom Brander i svi su očekivali da će s njom stati pred oltar. Međutim, onda se pojavila vijest da Sebastian ljubi tri godine mlađu tenisačicu i svi su ostali u šoku. 

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje pričati o njemu", izvještavali su tada njemački mediji.

Secirali su Anu u najsitnije detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana. Uspoređivali su je sa Sarom, boju njihove kose, horoskop, koje strane jezike govore, koliko su školovane, koliko zarađuju, a čak su i zaključili kako Ana ima 16 kilograma više nego Sarah.

No sve to nije poljuljalo Aninu i Bastianovu ljubav, a danas su dogurali do titule jednog od omiljenih parova. Šest godina kasnije i dalje su zaljubljeni jedno u drugo, vjenčali su se 2016. godine, a postali su i roditelji dvojice sinova.

Često objavljuju obiteljske fotografije na društvenim mrežama i pokazuju koliko su sretna obitelj. A razlog za sreću je i Anin 33. rođendan, koji će, vjerujemo, proslaviti sa svojim najdražim muškarcima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene