Aleyna Ozgecen iz serije "Gulperi" jedna je od najslavnijih glumica u Turskoj, za čije su ime i djelo čuli i izvan granica države.

Galerija


Mladu tursku glumicu egzotične ljepote Aleynu Ozgecen domaća je publika upoznala u hit-seriji "Gulperi", i to kao djevojku imena Bedrije koju su njezini roditelji Gulperi i Ejup sretno odgajali s njezinim bratom blizancem Hasanom i mlađim bratom Džanom, sve dok ju nije shrvala očeva smrt koja je promijenila njezin život. 

Lijepoj Aleyni tek je 18 godina, a prvi put se na malim ekranima pojavila u seriji "Canakkale Yuzyillik Muhur", 2018. godine snimila je film "Muslum", a posljednji projekt na kojem je radila bila je serija "Zemheri". Prije glumačke karijere radila je kao model, što joj je i otvorilo vrata showbusiness industrije.

 

Financirao je studij radeći kao dadilja i klaun, odbija koristiti društvene mreže, a evo kako je zapravo privukao pozornost javnosti

Razotkrila je kolegu koji je bio miljenik javnosti, ali tvrdi da je njoj priređivao pakao: ''Iznosio je laži koje nisam mogla prešutjeti''

Aleyni se u rodnoj Turskoj mnogi dive zbog specifičnog izgleda i prirodne ljepote, a na Instagramu je prati gotovo 190 tisuća obožavatelja. S njima dijeli trenutke iz privatnog života, ali i sa snimanja koja su joj promijenila život i donijela slavu te ju učinile jednom od najpopularnijih glumica u zemlji, a sada i izvan njezinih granica.

Osim glume u slobodno vrijeme voli čitati, putovati i družiti se s prijateljima, a turski mediji pišu kako je, na sreću svojih muških obožavatelja, slobodna i da njezino srce zasad još nitko osvojio. 

Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"