Aleksa Balašević divio se ljubavi svojih roditelja Đorđa i Olivere Balašević, ona mu je inspiracija koja ga vodi kroz život.

Galerija


Ljubav Đorđa i Olivere Balašević uistinu je bila posebna, od prvog dana kada su se slučajno upoznali, pa sve do posljednjih dana njegova života, kada je njegova posljednja želja bila da još jednom čuje njezin glas preko telefona.

Vezani članci Đorđe Balašević Kolege i obožavatelji se s velikom tugom opraštaju od Balaševića: "Đorđe ne može umrijeti'' Olivera Balašeivć, Đorđe Balašević Ljubavna priča Đorđa i Olivere bila je filmska, a kada ju je zaprosio mislila je da je to jedna od njegovih šala: ''Smijala sam se kao luda''

Đorđe i Olivera voljeli su se više od 40 godina, a zajedno su dobili i troje djece, kćeri Jovanu i Jelenu te sina Aleksu, koji je prije godinu dana u jednom od intervjua progovorio o svojim roditeljima.

"Danas je previše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umjetničke dinastije. Globalnih autoriteta. Je li to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog djeteta, normalnog i ispravnog", izjavio je tada za srpski magazin Helo.

Aleksa se danas uspješno bavi organiziranjem MMA borbi, a i sam je zaljubljen u svoju zaručnicu Nikolinu te ju voli više od svega.

"Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigdje na svetu. Mama mi je savjetovala da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih", zaključio je Aleksa.

On je bio jedan od prvih koji je stigao na posljednji ispraćaj svog oca Đorđa na groblju u Novom Sadu, koji je održan u krugu najuže obitelji. Đorđe je preminuo 19. veljače od posljedica upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. 

Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

Zlobni jezici predviđali su brzi kraj vezi s 31 godinu starijim mužem, ali on joj u svemu uspješno parira, fotke sve govore!