Ajoj!

Albina tješi dečka nakon teške ozljede, na Instagramu se oglasila znakovitom porukom!

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Albina Grčić +16 Albina Grčić - 1 Galerija

Dečko naše pjevačice Albine doživio je tešku ozljedu na utakmici, a ona mu je putem Instagrama pružila iznimnu podršku.

Dečko naše pjevačice Albine Grčić i nogometaš Ivan Čalušić na utakmici između Radomlja i Mure zadobio je tešku ozljedu.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Hajdukovom igraču su nakon cijele odigrane utakmice popucali prednji križni ligamenti, prenijele su Sportske novosti.

Albina mu je putem svog Instagram storija pružila ogromnu podršku. Podijelila je fotografiju pada te dodala: "Možeš ti to".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Na svom Instagram profilu pjevačica rado dijeli slike nje i nogometaša, a ne skrivaju ni koliko vole putovati. Nedavno su zajedno uživali u Francuskoj odakle su s pratiteljima dijelili kako provode vrijeme i što ukusno jedu. 

Njih dvoje poznaju se od najranijeg djetinjstva, a u sretnoj su vezi već nekoliko godina. Splitski nogometaš trenutačno igra u Hajduku 2 te je dio Druge hrvatske nogometne lige.

"Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina ranije ove godine za IN magazin.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek Nikolina Pišek +26 Nikolina Pišek Celebrity Nikolinu Pišek na ljetovanju preplavile nostalgija i emocije, a pratitelji joj se zbog zadnjeg poteza dive!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene