Prognoze su dobre!

Naša Albina glavni je favorit za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, njezina je pjesma dobila najviše glasova, što vi kažete?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije, a prema nekim anketama njezina pjesma "Tick-Tock" glavni je favorit.

Prema rezultatima nezavisne web-stranice wiwiblogs, specijaliziranoj za Eurosong i sve događaje i vijesti vezane za njega, naša predstavnica Albina Grčić trenutačno vodi na anketama i glavni je favorit za pobjedu.

Pogledaj i ovo Albina Grčić glasujte u anketi! Albina će večeras pokušati izboriti prolazak u finale Eurosonga, poslušajte konkurenciju i odaberite favorite! Ima li Hrvatska šanse za dalje?

Njihova je posljednja anketa potrajala nekoliko dana, a čini se da se glasačima najviše svidjela upravo pjesma "Tick-Tock" naše Albine. Dobila je ukupno 1315 glasova, a drugoplasirana predstavnica Rumunjske Roxen 1067, treći je Cipar s 981 glasom, a slijede Italija, Francuska i Litva. Ukupno je glasalo 12.246 tisuća ljudi.

To možda i nije veliko iznenađenje s obzirom na reakcije na njezin spot za pjesmu jer one su bile i više nego dobre, a pristižu joj sa svih strana svijeta.

"Spot je vrhunski, ali zadržite obvezno hrvatski dio u pjesmi na Eurosongu", "Ovo će sigurno biti u top 10", "Pjesma, spot, glas, izgled, ma svaka čast, Albina", "Wow. Do pobjede", "Moderno, svjetsko, zanimljivo. Predivan i moćan vokal, lijepa i talentirana cura. Jednostavno odlično", "Genijalan spot, svjetski izgleda, a Albina je predivna u svim izdanjima!", komentirali su obožavatelji ispod spota na YouTubeu.

Ovogodišnji Eurosong bit će održan u nizozemskom Rotterdamu od 18. do 22. svibnja, a okupit će 27 natjecatelja iz različitih zemalja. 

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene