Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinile su hrvatski radijski eter tako što su istovremeno, danas točno u podne, u znak zajedništva i nade zasvirale iste pjesme – ''Moju domovinu'' Band Aida i "Insieme" Tota Cutugna.

Galerija


Udruga Hrvatski radijski forum kao članica Udruženja europskih radio postaja i HUP - Koordinacija komercijalnih radio postaja pokrenule su zajedničku akciju potpore i solidarnosti građanima Hrvatske u ovim trenucima krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, ali i razornog potresa koji je jučer pogodio Zagreb.

Vezani članci Matea Čorić razgovara s Davorom Fabijanićem - 2 Ovako izgleda samo trećina dokumenata za prijavu pomoći nakon potresa u Zagrebu: "Morali smo angažirati i odvjetnika..." Stacionar Arena I to smo dočekali: U zagrebačkoj Areni više nema nijednog pacijenta, dvorana zasad ostaje samo u pripravnosti

Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinile su hrvatski radijski eter tako što su istovremeno, danas točno u podne, u znak zajedništva i nade zasvirali iste pjesme – ''Moju domovinu'' Band Aida i "Insieme" Tota Cutugna.

Poruke ohrabrenja i snage - ''slušamo vas - niste sami - zajedno pobjeđujemo'' poslane su usamljenima, izoliranima, evakuiranima, cijeloj zemlji u ovim izvanrednim okolnostima.

Radijske postaje Narodni, Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, Enter Zagreb, Ultra Split, Gold FM i Extra FM na taj su način ujedinili više od dva milijuna svojih slušatelja i pjesmom im poručili - samo zajedno možemo i hoćemo pobijediti.

Udruga Hrvatski radijski forum najmlađa je članica Udruženja europskih radio postaja koje okuplja više od 5000 komercijalnih radija u Europi.

U podne se oglasila pjesma "Moja domovina", a potom "Insieme" Tota Cutugna. Hrvati su iskazali oduševljenje akcijom na društvenim mrežama. "Tako samo,  jedinstvo, veliki pozdrav svima", "Drži se, domovino", "Velika podrška i pozdrav Zagrebu", "Glavu gore", "Tako treba", komentirali su. 

Srpske zvijezde ujedinile se u podršci za Zagreb: "Svim srcem uz njega. Zagrljaj snage i ljubavi"