Vitomira Lončar progovorila je o svojoj četiri desetljeća dugoj ljubavi s Ivicom Šimićem i priznala da su bili na rubu razvoda.


Poznata glumica i producentica Vitomira Lončar prošli tjedan otputovala je u Kinu gdje zajedno sa suprugom Ivicom Šimićem započinje novi život.

U gradu Xi'anu supružnici su pronašli priliku za napredovanje u poslu, a daleka destinacija pokazala se i kao idealna solucija za bijeg od svih nakon što su prije nekoliko godina skoro okončali svoju ljubav dugu čak četiri desetljeća.

Vitomira Lončar (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)

"Svaki brak ima svoje uspone i padove, pa tako i naš. Puno smo toga prošli zajedno i istina je da smo prije nekoliko godina razmišljali i o rastavi", otkrila je Vitomira.

Par je u braku 22 godine, a Vitomira priznaje da je još prije 42 godine kad je prvi put vidjela Šimića znala da je on čovjek njezina života. Upravo zbog toga znala je da se za njega isplati boriti.

Vitomira Lončar i Ivica Šimić (FOTO: Boris Ščitar/Pixsell)

"Uz puno truda, bračne terapije i savjetovanja uspjeli smo prebroditi krizu i sada živimo novu mladost", rekla je Vitomira u intervjuu za Gloriju.

Proslavljena glumica ne žali za odlaskom, a najteže joj je pao rastanak s kćeri Bugom. Talentirana 23-godišnjakinja ostala je u Hrvatskoj kako bi privela studij opernog pjevanja kraju, no ni ona ne ostaje ovdje još dugo.

"Buga je prošla na audiciji za operni studio u Bernu, dobila je stipendiju i sljedeće dvije godine živjet će u Švicarskoj", otkrila je ponosna majka.