srpska zvijezda u šoku

Drama u domu Nataše Bekvalac: Nepoznati muškarac upao u njenu kuću, pjevačica ga zatekla dok se igrala s djecom

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Bekvalac dala je policiji, koja istražuje slučaj, izjavu o cijelom incidentu te je kasnije odlučila s kćerima Hanom i Katjom napustiti imanje.

Pjevačica Nataša Bekvalac (39) doživjela je pravu dramu u nedjelju prijepodne, piše srpski Blic

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

Naime, u njezinu je kuću u Čeneju, prigradskom naselju Novog Sada upao nepoznati muškarac sa cvijećem i poklonom, a Nataša ga je tražila da ode čim ga je spazila. 

Pjevačica je pozvala i policiju koja je brzo reagirala te provodi istragu. Bekvalac u kući živi s kćerima Hanom (12) i Katjom (2), a srpski Alo tvrdi da je nepoznati muškarac na ulaznim vratima sreo Natašinu majku Miru koja ga je pitala zašto je došao. On joj je rekao da je prijatelj pjevačice. 

"Mira ga nije željela pustiti u kuću, međutim, on je prošao pored nje i rekao joj da će sam potražiti svoju prijateljicu. Žena od šoka nije znala kako da reagira, a u tom trenutku se pojavila i Nataša, koja je sve vrijeme bila sa kćerima u dvorištu", rekao je izvor za Alo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta radite?❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša je rekla nepoznatom čovjeku da odmah ode jer će pozvati policiju. "Bila je veoma uplašena, međutim, nije htjela to pokazati, a kada je vidjela da muškarac bježi iz njene kuće, istog trenutka je pozvala policiju", rekao je izvor. 

Iz Natašine tima za odnose s javnošću su rekli da je pjevačica bila na razgovoru u policijskoj postaji kako bi ispričala sve o incidentu. Nakon cijele drame, kako piše srpski Blic, Nataša je odlučila napustiti imanje sa svojim kćerima jer je potresena događajem. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene