Urbana društvena igra

Twingospođica Anamarija Asanović želi vas u svom bijelom timu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaigrajte urbanu društvenu igru – Twingospođice i osvojite put u Pariz i shopping u Galeries Lafayette. Twingospođica Anamarija Asanović i njezin bijeli Twingo željno iščekuju vaše prijave!

Povodom dolaska novog Twinga na hrvatsko tržište Renault je pokrenuo urbanu društvenu igru ‘Twingospođice’ u kojoj glavnu ulogu imaju četiri twinga i četiri slavne vozačice – Anamarija Asanović, Korana Gvozdić, Lorena Nosić te Vanda Winter. Svaka od njih predvodit će timove koje čine još tri djevojke , a natjecat će se u virtualnom i stvarnom svijetu. Poznata dizajenrica Anamarija Asanović predvodnica je bijelog twingo tima.

Pogledaj i ovo showbuzz Twingospođice Nakon mjesec dana igra je gotova - slavio je plavi tim!

Twingospođice bodove će skupljati i u stvarnom svijetu: na Twingo izazovima u Zagrebu 4. listopada te u Rijeci 11. listopada.

Renaultov nagradni natječaj 'Twingospođice'

Twingospođice će nakon brojnih treninga morati pokazati koliko su vješte vozačice i znaju li iskoristiti sve Twingove funkcionalnosti. 'Mislim da sam dobra vozačica. Neću sebi dati peticu, nikad je nisam imala. Možda u likovnom. Ali ajde, četvorka neka', rekla je Anamarija i dodala: 'Dosta sam mirna. Vozim i po Turskoj, znate da su tamo uglavnom luđaci u prometu. Tako da sam nekako naučila. Opušteno.'

 
Iako trenutno radi u Turskoj, Anamarija je otkrila kako se jednog dana ipak misli vratiti i raditi u Hrvatskoj. 'Jednom kad se zaljubim, tada ću se vratiti za stalno', rekla je Anamarija za Story. 'Osvojiti me može muškarac koji zna kakva sam i da se razumijemo. Ali najvažnije je da nam je zabavno i lijepo zajedno', kaže dizajnerica te dodaje kako su Hrvati zgodniji od Turaka: 'Nema usporedbe, naši su ipak naši'.

 

Ekipa Twingospođica koja putem interneta i na Twingo izazovima prikupi najviše bodova, nakon dodjele nagrade, koja će se održati na Elle Style Awards ceremoniji 23. listopada u zagrebačkoj galeriji Lauba, otići će na vikend izlet u Pariz gdje ih očekuje uzbudljiv shopping u Galeries Lafayette!

Prijaviti se možete do ponedjeljka, 29. rujna, a sve detalje oko prijave pronađite na twingospodice.hr
Anamarija vas željno iščekuje! :)

 

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene