Žanamari Perčić u ovoj sezoni utjelovila je Vlatku Pokos. Koja je bolja? Original ili kopija?


Žanamari Perčić još jednaput je privukla pozornost svojom fantastičnom  transformacijom. Nakon što je u devetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovila Krunoslava Kiću Slabinca, Žanamari je ovog puta dobila priliku zablistati u liku Vlatke Pokos.Žanamari je pokazala nevjerojatnu sličnost u transformaciji s Vlatkom Pokos čije je pokrete i glas odlično imitirala tijekom izvedbe pjesme 'Metak'. Ivan Zak je posebno komentirao: ''Meni je bilo super što si izimitirala dah na kraju i još kad sam vidio tebe i tvoje plesačice morao sam skinuti jaknu, vruće mi je postalo totalno.“, rekao je Zak.

Vezani članci Slika nije dostupna LEGENDA REAGIRALA Čime je to bio zadovoljan, a što mu se nikako nije svidjelo? Slika nije dostupna POVRATAK U 90-e Vratila je na početak karijere i potpuno osvojila!

Vruća izvedba koju smo imali prilike čuti i vidjeti zaista se nije puno razlikovala u odnosu na original. No, da čujemo vaš glas. Koja je bolja? Original ili kopija? Glasujte u našoj anketi koja vam je izvedba bolja. 

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.