Udio u gledanosti 40 posto

"Tvoje lice zvuči poznato" oduševilo: Uz prvu emisiju pete sezone gotovo 717 tisuća gledatelja

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Galerija

Počela je peta sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato". Show je gledalo skoro 717 tisuća gledatelja.

Prve nastupe osmero kandidata pete sezone popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" pogledalo je ove nedjelje gotovo 717 tisuća gledatelja, a prva emisija ostvarila je 40 posto udjela u gledanosti. Hit show Nove TV bio je jučer najgledanija zabavna emisija na svim televizijama, a gledaniji od njega bio je jedino Dnevnik Nove TV koji je ostvario 42 posto udjela u gledanosti.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Prva emisija zabavnog showa krenula je spektakularnom točkom bivših natjecatelja, odnosno svih dosadašnjih pobjednika showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon što smo Nives Celzijus, Damir Kedžo, Saša Lozar i Mario Petreković vidjeli u sjajnim transformacijama i uživali u njihovom uvodnom zajedničkom nastupu u kojem su bili transformirani u Coolia, Britney Spears, Eltona Johna i Tinu Turner, oni su zauzeli svoje pozicije za stolom žirija, vratili se u "prvobitno" stanje i prva emisija je mogla i službeno krenuti.

Osam fantastičnih izvedbi redale su se jedna za drugom, a pobjedu prve emisije odnijela je Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocjenjena kao najbolja transformacija prve epizode. Maja je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju, a pjesmom "Think" osvojila je i svoje kolege natjecatelje i žiri. Zahvaljujući Majinoj pobjedi Nova TV će 10 000 kuna donirati udruzi "Ljubav na djelu" iz Zagreba.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Foto: PR

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene