Gulseren nazove Hazal

TUĐI ŽIVOT Dilara pristaje rastati se od Džihana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Keriman optužuje Gulseren za nevjeru, a Gulseren se više ne može obuzdati pa udari Keriman, koja u bijesu zove svojega brata u Njemačkoj i kaže mu da ga Gulseren vara s Džihanom.

Hazaline riječi posve su shrvale Gulseren, koja odlazi k svojoj najboljoj prijateljici Derji i kod nje prespava. Hazal u očaju nazove svoju biološku majku Dilaru i pita je može li doći živjeti k njima. Vođena željom da povrijedi Gulseren i osveti joj se, Dilara pristaje, ali pritom ne traži Džihanov pristanak.

Pogledaj i ovo showbuzz Hoće li dokazati? TUĐI ŽIVOT Dokaz da je Gulserenin rođak nedužan

Hazal ne propušta tu priliku te odlazi u Dilarinu i Džihanovu kuću, te obavijesti Džansu da odsad živi s njima. Džihan je već napustio njihovu zajedničku kuću, a Dilara misli da je to učinio zbog Gulseren, međutim, nije svjesna da je njihov brak odavno završio. Gulseren nazove Hazal, no Dilara se javi na njezin mobitel i odbije joj dati da razgovara s njome.

Dilara pristaje rastati se od Džihana, no pod uvjetom da Hazal i Džansu žive s njome i više nikad ne vide Gulseren. U međuvremenu, Keriman optužuje Gulseren za nevjeru, a Gulseren se više ne može obuzdati pa udari Keriman, koja u bijesu zove svojega brata u Njemačkoj i kaže mu da ga Gulseren vara s Džihanom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene