Serija 'Tuđi život' prikovala je gledatelje diljem Hrvatske pred male ekrane.


Hit serija 'Tuđi život' prikovala je posljednjih mjeseci brojne gledatelje diljem Hrvatske pred male ekrane. Dramatičan život obitelji Gurpinar, a poglavito glavnog lika, poduzetnika Džihana, ostavila je bez daha. Sada kada je serija završena, prisjećamo se s vama nekih od najdramatičnijih trenutaka nezaboravnog 'Tuđeg života'.

Zamjena djevojčica Hazal i Džansu

Vezani članci Slika nije dostupna TUĐI ŽIVOT Tko bi po vama bolje prošao u pravom životu, Hazal ili Džansu? Slika nije dostupna TUĐI ŽIVOT Džandan šokirana Ozanovim priznanjem

Kad Džihan Gurpinar i njegova supruga Dilara shvate da Džansu nije njihova biološka kći, već je u rodilištu zamijenjena s Hazal, rađa se sama radnja ove serije. Drama je odmah započela, a zaplet nije mogao biti drugačiji.

Sudjelujte u anketi i odlučite koji je zgodniji, Ozan ili Deniz?

Ljubav i kraj Džihana i Gulseren

Lijepa i poštena Gulseren osvojila je oženjenog Džihana. Njihova velika ljubav pobijedila je sve prepreke, no ne i onu sudbinsku. Na samoj svadbi, Gulseren je ubijena.

Pročitajte i intervju sa slavnom turskom glumicom koja vas svaki dan osvaja svojom odličnom ulogom.

Ljubav Dilare i Haruna

Zločesti Harun nikad nije zaboravio fatalnu Dilaru, prelijepu Džihanovu suprugu. Iako je zavodi kako bi se osvetio Gurpinaru, ubrzo se vrate svi stari osjećaji u njemu.

Dilara ostaje trudna

Prelijepa Dilara ostala je uništena nakon što je saznala da je trudna s pokvarenim Harunom. Htjela je pobaciti, no predomislila se u zadnjem, dramatičnom času.

Kraj Džihana i Ajše

Nakon što je izgubio Gulseren, Džihan je utjehu pronašao u prelijepoj i mladoj Ajše. I kad se sve činilo idealno, Ajše umire na Džihanovim rukama...

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju