Nikako ne propustite

TUĐI ŽIVOT Alper prijeti da će otkriti veliku tajnu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alper je izvan sebe od ljutnje te odlazi k Dilari i prijeti joj da će svima otkriti njezinu i Džihanovu tajnu ukoliko Džihan raskine partnerstvo s njime.

Džihan je počeo plaćati privatno zdravstveno osiguranje Hazal i Gulseren te traži privatnu školu za Hazal. Gulseren je u Džihanovu autu ispala ogrlica, no Džihan ju je našao i uzeo. Igrom slučaja istu ogrlicu poslije nalazi Džihanov otac u džepu svoga sina. Džihanov odvjetnik odlazi u posjet Alperu i kaže mu da Džihan želi raskinuti partnerski odnos.

Pogledaj i ovo showbuzz Rješite anketu ŽENE UZDIŠU ZA OVIM MUŠKARCIMA Tko vam je šarmantniji?

Ostavio alkohol, smršavio 10 kilograma i postao neodoljivi zavodnik kojeg žene obožavaju

Alper je izvan sebe od ljutnje te odlazi k Dilari i prijeti joj da će svima otkriti njezinu i Džihanovu tajnu ukoliko Džihan raskine partnerstvo s njime. Džihan i Gulserenina najbolja prijateljica Derja smišljaju plan kako da nađu bolji posao za Gulseren. Derja uspijeva nagovoriti Gulseren da da otkaz u tvornici tekstila i ode na razgovor za posao u korisničkoj službi jedne turističke agencije. Gulseren ne zna da je posao dobila zahvaljujući Džihanu. Hazal odlazi u konjički klub kako bi upoznala svoga biološkog brata Ozana, ali on ne želi razgovarati s njom i odlazi iz kluba. To je strašno naljutilo Hazal koja je zatim nazvala policiju i prijavila ga zbog vožnje u pijanom stanju. Džihan je platio jamčevinu za Ozana i odveo ga iz pritvora.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene