John Cusack, Woody Harrelson i Wiz Khalifa samo su neki od slavnih faca koje su podijelile na svojim društvenim mrežama neke od aktualnih teorija zavjere.

Galerija


Teorije zavjere koje se šire društvenim mrežama usred pandemije koronavirusa, kojima neki pokušavaju tumačiti uzroke nastanka i pojave virusa, a neke od njih odlučile su podijeliti i svjetske zvijezde.

Vezani članci John Cusack Holivudski glumac tvrdi da su ga napali policajci, nije im se svidio njegov potez na prosvjedima u Chicagu River Phoenix (Foto: Profimedia) Poslije smrti ovog glumca pojavile su se brojne teorije zavjere, a on je danas svom bratu velika inspiracija

To se najviše odnosi na teoriju povezanosti širenja koronavirusa i 5G mreže, za koju su znanstvenici zapravo u nekoliko navrata potvrdili da nije povezano, ima onih koji im nisu povjerovali, a među njima su glazbenici i glumci.

Tako je glumac John Cusack na svom Twitter profilu napisao kako je 5G mreža najveći krivac širenja virusa, one koji su se u komentarima suprostavili njegovoj tvrdnji nazvao je ovcama pa odlučio obrisati status. To naravno nije spriječilo svjetske medije da prenesu tu vijest.

Istog je mišljenja i pjevačica Keri Hilson, ali i Johnov kolega Woody Harrelson koji je na profilu na Instagramu objavio video u kojem navodno Kinezi uklanjaju infrastrukturu potrebnu za odašiljanje 5G signala zbog koronavirusa, no također je uklonio objavu nakon što su mu obožavatelji ukazali da je riječ o videu iz 2019. godine i kako se ne radi o spornim odašiljačima.

Svoju sumnju je na društvenim mrežama podijelio i reper Wiz Khalifa koji je postavio pitanje "Korona? 5G? Ili oboje?", a pjevačica M.I.A. se odlučila javno usprotiviti cijepljnju i čipiranju ljudi.

 

Najmlađa milijarderka savršeno je našminkana i u karanteni, no ima onih koji su primijetili da nije sve sjajno