DIJELIT ĆE VRIJEDNE SAVJETE

Specijalna bolnica Sveta Katarina novi je stručni partner Aktivne Hrvatske

PR PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju PR +0 PR Galerija

Specijalna bolnica Sv. Katarina novi je stručni partner vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Ova suradnja brojnim će građanima pružiti više informacija iz područja zdravlja i prednostima koje redovna tjelesna aktivnost ima za sve nas.

“Specijalna bolnica Sv. Katarina podržala je projekt „Aktivna Hrvatska“ kako bismo svojim znanjem i stručnošću osvijestili naše sugrađane da čuvaju i ulažu u svoje zdravlje, budući se većina glavnih faktora rizika za nastanak bolesti i neželjenih zdravstvenih posljedica u budućnosti poput primjerice: prekomjerne debljine, pušenja, fizičke neaktivnosti i dr. promjenom životnih navika može spriječiti!” – izjavila je Jadranka Primorac, dipl. oec, članica Uprave Specijalne Bolnice Sv. Katarina i dodala: “Pozivamo sve građane Hrvatske na redovnu fizičku aktivnost i brigu o svom zdravlju, jer iznimno je važno biti svjestan kako spriječiti pojavu neke bolesti što je mnogo učinkovitije i jeftinije nego je kasnije liječiti!”

Brojne savjete iz Sv. Katarine možete gledati u redovnim prilozima u emisiji Aktivna Hrvatska na Sportskoj TV. Na ovogodišnjem finalnom treningu, koji će se u Zagrebu održati u subotu, 14. rujna, tim liječnika iz Specijalne bolnice, educirat će građane i savjetima osvijestiti sve veći problem neaktivnosti.

Idući trening Aktivne Hrvatske održat će se u subotu, 15. lipnja u 17 sati kod Spomenika u Korčuli. Prijavite se za vježbanje na www.aktivnahrvatska.hr
www.svkatarina.com

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene