iskrena ljepotica

Zapela je za oči nakon izvedbe naše himne: Zanosna Zagorka sada otkrila je li njezino srce zauzeto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Suhodolčan upoznala je dečka na Muzičkoj akademiji, a prvo su oboje bili u vezi i tek su se na trećoj godini fakulteta spojili.

Sopranistica Barbara Suhodolčan (28) pobudila je znatiželju javnosti kada je izvela hrvatsku himne na obilježavanju 5. godišnjice vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu.

Barbara je sada progovorila o svom privatnom životu i osvrnula se na svoj ljubavni status. "Upoznali smo se na fakultetu, istovremeno smo upisali Muzičku akademiju. Kad smo se upoznali on je imao curu, a ja dečka, a onda su te veze nekako pukle, pa smo na trećoj godini faksa zajedno nastupili u sklopu kolegija Komorna glazba. Kaj da vam kažem, glazba nas je spojila, točnije Pergolesijev Stabat Mater! Tko kaže da barokna glazba ne može biti romantična?", ispričala je pjevačica koja je rodom iz Krapine za Večernji list

Plavokosa ljepotica je otkrila i kako ju je njezin dragi osvojio. "Znam da će me, kad ovo pročita, cijeli život maltretirati, jer mu inače to ne želim priznati, ali humorom i inteligencijom. Nema što taj čovjek ne zna, doista je nepresušan izvor informacija, ali i glupih fora koje su često neumjesne, ali meni su presmiješne", rekla je Barbara za Večernji list. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un jeudi ordinaire... 🤍

A post shared by Barbara Suhodolčan, soprano (@barbarasuhodolcan) on

Inače, Zagorka božanstvenog glasa privlači pozornost na svom Instagramu atraktivnim fotografijama i prati ju skoro 20.000 ljudi. Suhodolčan se školovala se na Glazbenoj akademiji u Zagrebu na studiju solo pjevanja.

Otac joj je autor, izvođač i glazbeni producent Rajko Suhodolčan, koji je pet puta osvojio nagradu Porin od ukupno 14 nominacija. Barbara često s tatom zapjeva pa snimke njihovih dueta dijeli na društvenim mrežama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) +0 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Nevjerojatno je koliko sliči majci: Prekrasna kći Ene Begović obilježila 20. godišnjicu njene smrti emotivnom objavom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene