Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danielu Fleetwoodu iz Teksasa ispunjena je želja da pogleda novi filmski nastavak 'Sila se budi'.


Smrtno bolesni obožavatelj 'Ratova zvijezda', kojemu je ostalo još nekoliko mjeseci života, dobio je u četvrtak priliku pogledati novi filmski nastavak 'Sila se budi' dva mjeseca prije početka prikazivanja u kinodvoranama.

Vezani članci Film Jingle Jangle: A Christmas Journey - 4 Neviđena čarolija očekuje nas u toploj priči o izumitelju neobičnih igračaka, velikoj krađi, ali i ljubavi Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno

Danielu Fleetwoodu (31) iz Teksasa koji boluje od agresivnog oblika raka koji se proširio na 90 posto pluća ispunjena je želja i pogledao je išekivani nastavak "Ratova zvijezda" koji se počinje prikazivati 18. prosinca, napisala je na facebooku njegova supruga Ashley Fleetwood.

Najiščekivaniji film godine dobio konačni trailer - Obožavatelji, naježit ćete se!

"Daniel je upravo pogledao nedovršenu verziju Ratova zvijezda: Sila se budi!!! Željeli bismo zahvaliti iznimno talentiranom JJ Abramsu koji nas je jučer nazvao da nam kaže da je Danielova želja uslišena!", napisala je.

Fleetwoodova želja da vidi film "Sila se budi" preplavila je proteklog tjedna društvene mreže i dobila potporu čak i glumaca Marka Hamilla (Luke Skywalker), Petera Mayhewa (Chewbacca) i Johna Boyega.

Hamill je poslao tweet da je presretan što je Fleetwood vidio film.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook