ISKORIŠTAVAJU IH

NEGODOVANJE NA FARMI 'Mi nismo tu robovi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U kalkulaciju oko dvoboja Jasmina je uključila i Danielu.

Sluge zelene zajednice, Barbara i Kristijan, nezadovoljni su načinom ophođenja farmera prema njima. Prema njihovom mišljenju, farmeri uvelike iskorištavaju to što su sluge i zadaju im zadataka više nego što mogu obaviti. „Ja ne znam što vi nama samo aj ovo, aj ono, pa nemamo mi baterije da cijeli dan pilimo drva, pa idemo ovo, pa ono, pa halo ljudi! Razmišljajte malo, nismo mi strojevi! Mi smo sluge, mi nismo tu robovi!“ požalio se Kristijan Danieli.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Izuzev toga, Barbara i on povjerili su joj neka svoja zapažanja. „Ti izbjegavaš nas i kaniš s njih četvero biti i vas četvero sad kanite stalno mene i Barbaru stavljati za sluge.“ rekao joj je Kristijan, na što mu je Daniela odgovorila da nije tako, već da se jednostavno više ne želi svađati s Darkom. „Kiki, je li se nisam dovoljno svađala s Domijem? Je li trebam njega kao protivnika?“ dodala je, a i Barbara je također iznijela svoje mišljenje: „Jednostavno si se od nas u zadnja dva dana skroz udaljila. Prije smo se stalno zezali, a sad nas ignoriraš skroz.“

Osim što se u zadnje vrijeme zbližila s Ankicom, izgleda kako Daniela kuje planove i s Jasminom. Na ogradi ju je Jasmina priupitala za mišljenje koga da odabere za suparnika u dvoboj, na što joj je Daniela odgovorila da joj je sve već rekla na tu temu – Katicu. „Ja ti kažem, u svakom slučaju ću dobiti! Znaš zašto? Ako izgubim od nje, barem sam izgubila od nekog jačeg od sebe, a ne od neke koja ima dva peseka!“ kazala je Jasmina već spremna za dvoboj i dodala: „A ako izgubim, onda ja postavljam Gazdu, e onda ću im napraviti kaos! Meni je svejedno hoću li ostati ili izaći, ali bitno mi je da izazovem cirkus!“

Obzirom na brojne kalkulacije – koga ostaviti na farmi, a koga izbaciti, čini se kako se ovog tjedna sprema najnapetiji odabir duelista do sada!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene