skupa su godinama

Malo tko je prepoznao glumca zbog neobičnog dodatka na licu, prošetao u društvu lijepe djevojke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Schwarzenegger bio je na vađenju umnjaka, a potpora mu je bila djevojka, manekenka Abby Champion.

Patrick Schwarzenegger (26) privlačio je pozornost prolaznika dok je šetao ulicom sa svojom djevojkom Abby Champion (23). 

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Uskoro vjenčanje! Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana

Sin akcijskog junaka Arnolda Schwarzeneggera viđen je u Los Angelesu u sportskoj odjeći i s ledenim oblogom pričvršćenim za lice nakon što je bio na vađenju umnjaka. Patrickova djevojka, manekenka Abby je također bila u opuštenom izdanju i nosila je tajice i crnu majicu s kratkim rukavima. 

Inače, par je u vezi više od četiri godine. Prošle godine su zajedno odradili kampanju za traper odjeću Calvina Kleina. Privukli su pozornost seksi fotografijama na kojima izmjenjuju poljupce. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Abby Champion ♡ (@abbychampion) on

Par se rijeko pojavljuje skupa na crvenom tepihu, a glumac je svojedobno progovorio o njihovoj vezi. "Mislim da je najbolji dio što ju imam uz sebe to što uvijek navija za mene i želi mi najbolje te to i izvlači iz mene. Uvijek govorim da u vezi jedno drugome morate biti najveći navijač, pomoći nekome da se još izgradi. I ona to radi za mene", ispričao je Schwarzenegger. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thebiggchillofficial frozen yogurt in Los Angeles, California. Honestly my favorite frozen yogurt hands down. Great heaping amount of cookie dough. A classic.

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

Patrick i Abby su se prvi put pojavili zajedno u javnosti u ožujku 2016. na Tjednu mode u Milanu. Prema pisanju američkih medija, manekenka je osvojila simpatije glumčevih roditelja Arnolda i Marije Shiver, ali i njegovog brata i sestara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene