PROMJENA NA FARMI

Senad izgubio u dvoboju i napustio show, a ušlo dvoje novih farmera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Po završetku dvoboja u Areni, uslijedila je farmerska zabava, a nakon toga – zamjena farmi. Crvena zajednica preselila se na Novu farmu, a zelena na Staru.

Za glavnu nagradu od pola miljuna kuna donedavno se borilo 18 farmera. Nakon što je ispala Lara Đunđuš, show je napustio i pedesetosmogodišnji prodavač nekretnina iz Zagreba, Senad Bećirović. Tri je tjedna boravio na Farmi, a u dvoboju snage, kategorija pila - izgubio je od Sare Đunđuš.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

'Moja je želja da idem doma. Sari sam predao ovaj dvoboj i to je moj rođendanski poklon Sari,' rekao je Senad nakon dvoboja sretan što će ponovno vidjeti svoju obitelj za koju kaže da mu je na prvom mjestu u životu.

'Nedostajale su mi moje tri kćerke i žena', priznao je Senad koji je na Farmi stekao neka nova prijateljstva. 'Živio sam tamo kao u zajednici. 50 posto mi je žao što sam izašao iz kuće, a 50 posto mi je drago', iskreno je rekao prodavač nekretnina. 'To su sve mladi ljudi. Mogu im tata biti. Tako sam se i odnosio prema njima, kao roditelj', dodao je. Senad se nada da su gledatelji stekli dobar dojam o njemu jer je bio ono što je. 'Takav sam čovjek, kažem ono što mislim, skrenem pažnju ako nešto nije dobro. A kako su me gledatelji doživjeli vani, ne znam. Nadam se da sam ostavio dobar dojam, ako ne, žao mi je da me nisu shvatili kakav sam zapravo', rekao je otac koji svoju obitelj voli neizmjerno.

'Prvo sam nazvao svoju kćer Mirjanu. Pustio sam suzu i spustio slušalicu. Malo sam se stabilizirao i opet ju nazvao. Bilo joj je drago što me čuje', opisao je Senad što je prvo učinio nakon izlaska iz showa na koji bi se opet prijavio da može, ali pod jednim uvjetom, bez ograničavanja slobode.

'Želim zahvaliti Novoj TV, to je prekrasna kuća, dajem im sva priznanja i počasti. Sve je bilo iznad očekivanja, ali mene je tamo jedino smetalo ograničavanje slobode. Biti 50 dana zatvoren, to mi je falilo', zaključio je Senad koji je od danas opet na slobodi i diše punim plućima.

Iako je zajednica izgubila jednog svog člana, na farmu je ušlo dvoje novih kandidata –Igor Trajbar te Dalia Domijan, kći Darka Domiijana, koji je već u showu 'Farma'. Darko je bio toliko sretan i emotivan što mu je kći ušla u show da od suza nije uspio ništa reći već je samo grlio svoju Daliu.

Kćerka bjelovarskog Mick Jaggera na Farmi ima skromna očekivanja. 'Nadam se da ću se snaći dobro i da ću se ukopiti', rekla je Dalia koja ne očekuje drugačiji tretman od ostalih kandidata.

'Mislim da ne, iako naknadno dolazim. Ne znam jedino da li će me pustiti da se uklopim među njih', povjerila se Dalia. Smatra kako nije u prednosti pred ostalim kandidatima jer 'jedno je ono što se vidi na televiziji, a drugačije je uživo', zaključila je Dalia. Kako kaže, bit će prijateljski nastrojena prema svima, vidjet će već kako stvari funkcioniraju i u show će ući bez predrasuda. Iako će na Farmi biti okružena ostalim kandidatima, brojnim životinjama i raznim zadacima postoje dvije stvari koje će joj nedostajati. 'Nedostajat će mi moj zaručnik Josip i pas Bubi', otkrila je Dalia Domijan.

Drugi kandidat kojem će tijekom boravka na Farmi također nedostajati bliske osobe je Igor Trajbar. Ističe kako će bez modernih tehnoloških uređaja bez problema preživjeti i to mu uopće neće nedostajati. No, nešto teže će mu biti bez djevojke i par bliskih prijatelja. Igor je protekla dva tjedna boravio u Bratislavi, te je tako uspio sasvim malo upoznati ostale kandidate putem TV ekrana. Iz tog razloga smatra kako nije u nikakvoj prednost. 'Mislim da ne. Da sam bio u Hrvatskoj, možda da', rekao je Igor. 'Ono malo što sam uspio vidjeti, sumnjam da ću se dobro slagati s ostalim kandidatima. Skeptičan sam', dodao je Igor. Ipak, Igor se veseli ulasku u show. Veselim se prekrasnoj prirodi i životinjama', zaključio je.

Što ih sve čeka u idućem tjednu, kako će se dvoje novih farmera uklopiti u ekipu te kako će se farmeri prilagoditi u svojim novim kućama – ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene