Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sve je počelo 8. lipnja 2003. Tada je emitirana prva emisija Red Carpet-a.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Wings for Life World Run (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Kako nastaje slika sa zadarskog izdanja utrke Wings for Life koja obilazi svijet? Stephen Hawking o Teoriji Velikog praska (Foto: AFP) Kako bijaše prije početka: Hawking opisao kako je svemir izgledao prije velikog praska

Monika Kravić i Dorijan Elezović bili su prvi voditeljski par. Broj zaposlenika rastao je iz godine u godinu, a na čelu je oduvijek bio Daniel Delale koji danas predstavlja alfu i omegu odvažnog novinarskog tima. Zbog priča koje smo deset godina donosili, ekipa RC-a se odvažila biti hrabrija i drugačija, sada su stali pred kamere i ispričali svoju stranu priče.

'Ja sam došao kao mladić koji se još uvijek tražio. Prvo sam radio u informativnim emisijama, a onda je krenuo Red Carpet. U svakom slučaju bilo mi je fenomenalno stvarati televizijski proizvod o kojem se pričalo, o kojem se i dan danas priča i koji je ostavio neizbrisiv trag na ovim našim prostorima', poručio je Daniel Delale, glavni urednik i voditelj.

>> Sve voditeljice Red Carpeta: Koja vam je najdraža?

>> Pogledajte kome su Hijene sve smjestile u 2012.!

Svoju rubriku jedno je vrijeme imala i Ella Dvornik, Alka Vujica, RC je prvi uveo pojam 'Fashion Gurua' a Boris Banović postao je sinonim za britku modnu kritiku, bile su tu i 'Bijele Udovice' koje su redovito nasmijavale svojim šalama i parodijama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook