Kraljevski par počinje novi život daleko od britanske krune, a napokon su ponovno zajedno nakon kraljevskih pregovora o odstupanju.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle zajedno su proslavili Valentinovo, a to je ujedno i prvi put da su ih fotografirali zajedno još otkad su objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti i nakon što se Harry vratio iz Velike Britanije.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Trump odbrusio kraljevskom paru zbog novca za osiguranje, evo što su mu odgovorili Meghan Markle Oglasio se član obitelji Meghan Markle i otkrio jedan šokantan detalj o njoj

Kraljevski par stigao je u zračnu luku Victoria u Kanadi, doputovali su komercijalnim letom i sami su nosili prtljagu, a Daily Mail javlja kako je s njima bilo i osiguranje. Harry i Meghan u Kanadu su stigli nakon puta u SAD, a bili su bez sina Archieja. U SAD-u su, prema navodima medija, odradili nekoliko službenih sastanaka te planiraju svoj novi život, neovisan o britanskoj kruni i poreznom novcu.

Par je izgledao sretno i opušteno, a sudeći po njihovim osmjesima, novi ih život zaista mazi. Bili su odjeveni ležerno, a detalje o njihovim poslovima tek bismo trebali saznati.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prošlog su tjedna bili u Miamiju, gdje su se između ostalog našli na večeri s Jennifer Lopez i Alexom Rodriguezom, a princ Harry u svom je govoru na "summitu milijardera" priznao da je na terapiji već posljednjih sedam godina jer se ne može pomiriti s majčinom smrću.

Glumica poznata po bizarnom ponašanju zaručila se nakon dva mjeseca veze, objavom je sve šokirala