Zaigrajte urbanu društvenu igru – Twingospođice i osvojite put u Pariz i shopping u Galeries Lafayette. Twingospođica Lorena Nosić, strastvena suvozačica reli utrka, kapetanica je žutog tima.


Za kormilom žutog Twingo tima je radijska voditeljica i suvozačica rally utrka Lorena Nosić.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon mjesec dana igra je gotova - slavio je plavi tim! Slika nije dostupna Drugi Twingo izazov u Rijeci: Novi zadaci za Twingospođice

'Svoju vožnju ocijenila bih s pet. Mislim da će mi Twingo pasati jer je ovo pravi gradski auto. Ima jako dobre performanse, lako se parkira, može se u jako malom prostoru okrenuti. Najviše se volim voziti na more', otkrila je simpatična voditeljica.

Želite li biti dio žutog tima Twingospođica prijavite sebe i svoje dvije prijateljice do 29. rujna u 23.59 sati na twingospodice.hr

Twingospođice svoje će sposobnosti moći pokazati na Twingo izazovima u Zagrebu 4. listopada te u Rijeci 11. listopada za što će dobiti nagradne bodove. Osim u stvarnom, bodovi će se skupljati i u virtualnom svijetu, a ekipa koja ostvari najviše bodova otputovat će u prijestolnicu Francuske. Uz osiguran džeparac, zajedno sa svojim prijateljicama šopingirat ćete jedan vikend u Parizu u Galeries Lafayette!

Lorena vas želi u svom timu i predano je ulaštila svoj Twingo za vašu zajedničku avanturu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook