Hadley Robinson u filmu Moxie
Hadley Robinson u filmu Moxie Foto: Profimedia

Hadley Robinson glavna je zvijezda novog filma "Moxie" u kojem glumi 16-godišnju Vivian, koja podiže pravu revoluciju u svojoj školi zbog seksističkih ispada.


"Moxie" je film o kojem ovih dana svi bruje, a radi se o adaptaciji istoimene knjige autorice Jennifer Mathieu. Film je objavljen u produkciji Netflixa, u kojem se u redateljskoj stolici našla sjajna Amy Poehler, ujedno i jedna od glumica iz filma.

Vezani članci Serija Who killed Sara? - 8 Na vidjelo je izišao niz tajni i laži: Vrijeme i dokazi pokazali su da je njegova sestra bila sasvim druga osoba! Dobro jutro, Veronica - 3 Stravična priča o okrutnim zločinima koji se svakodnevno događaju mnoge će dirnuti i potaknuti da promotre svoju okolinu

Priča prati 16-godišnju Vivian (Hadley Robinson) kojoj je dosta seksističkih superlativa koje na dnevnoj bazi dobivaju ona, ali i brojne njezine kolegice. Inspirirana svojom majkom, Vivian odluči pokrenuti pravu malu revoluciju te počne pisati anonimni magazin o seksističkim potezima njezine škole.

O pozadini cijelog projekta prije nekoliko dana progovorila je redateljica i glumica Poehler. "Na filmu je bilo predivno raditi jer su se oko njega okupile žene koje su zajedno iznijele čitav ovaj projekt", rekla je za portal Today. I sama Hadley Robinson je rekla kako se divi djevojci koju je utjelovila. "Imala sam 24 godine kada smo snimali film i zaista sam se zabavila. Doživjela sam pravu srednjoškolsku revoluciju. Podržavam sve i voljela bih da sam u stvarnom životu pokrenula revoluciju kakvu je Vivian pokrenula u filmu", rekla je mlada glumica.

Osim Robinson i Poehler, u filmu se među glavnim ulogama pojavljuju Patrick Schwarzenegger i Lauren Tsai, glumci poznati posljednjih godina po nekoliko zapaženijih uloga.

Šok za šokom! O ovim će se detaljima iz Harryjevog i Meghaninog intervjua pričati još dugo