Film "Ti loviš", koji možete večeras pogledati na Novoj TV u 22:50, govori o prijateljima koji cijeli mjesec igraju lovice.

Galerija


Urnebesna komedija "Ti loviš" snimljena je prema nevjerojatnoj stvarnoj priči o desetorici prijatelja koji obožavaju igrati lovice. 

Vezani članci Sacha Baron Cohen i Isla Fisher Često je izazivao zgražanja svojim ponašanjem i ispadima, no može se pohvaliti jednom od najljepših ljubavnih priča bez ijedne afere Jon Hamm i Anna Osceola - 2 Uvlačio trbuh zbog 17 godina mlađe djevojke? Vezu su skrivali čak tri godine, a prije nje dugo je ljubio jednu kolegicu

Priča prati odrasle muškarce koji od prvog razreda škole jedan cijeli mjesec se zabavljaju igranjem. Pri tome dovode u opasnost svoje poslove i vlastite odnose, a ovog puta se igra lovice podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača. Četiri prijatelja je odlučno maknuti ga s trona pobjednika i sa sobom dovede žensko pojačanje. 

Film se temelji na istinitoj priči o desetorici prijatelja iz srednje škole koji su se kao tinejdžeri tijekom odmora 1980-ih zabavljali igrajući. To su radili svake veljače i nisu se nikad lovili na poslu, no na pogrebu zaista jesu. 

Jeremy Renner, koji je utjelovio neporaženog Jerryja Piercea, tijekom snimanja je slomio desni lakat i lijevi zglob dok je izvodio vratolomije. Zbog toga je neke scene odradio sa zelenim gipsevima koji su kasnije maknuti kompjuterski. 

Gledateljima je dio zvučnih efekata u komediji poznat jer su ranije korišteni u znanstveno-fantastičnom filmu "Predator" iz 1987. Prema prvim zamislima redatelja, dvojicu od petorice prijatelja su trebali utjeloviti glumci Will Ferrell i Jack Black. 

Prošetala u tangicama i otkrila zanimljive tetovaže: Ljepotica pobjegla u toplije krajeve i uživa