smijeh do suza

Poznati glumac se u komediji šali na svoj račun, a u posljednji trenutak je ostao bez redateljske pozicije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Noć igre", koji večeras možete pogledati u 20:15 na Novoj TV, pun je urnebesnih scena.

Komedija "Noć igre" pokazuje da i zabavna, bezazlena druženja kod kuće mogu krenuti po krivu kada se poklope neuobičajne okolnosti. 

Pogledaj i ovo showbuzz izrazi lica sve govore Uhvaćeni u pravom trenutku: Spontana fotka holivudskih zvijezda postala je hit nakon dodjele Oscara, očito je i zašto!

Grupa prijatelja se redovito sastaje u domu jednog od njih kako bi proveli večer uz društvene igre. To je njihova tradicija koja ih drži na okupu, ali i bijeg iz stvarnog života od brojnih briga. No jedne večeri njihova zabava izlazi izvan granica igre i nađu se u situaciji u kojoj istražuju ubojstvo i susretnu se s gangsterima. 

Glavne uloge bračnog para Maxa i Annie u komediji "Noć igre" su odigrali Jason Bateman i Rachel McAdams. Njihove prijatelje tumače Kyle Chandler, Sharon Horgan, Kylie Bunbury i zvijezda komične serije "Nova cura", Lamorne Morris.

Prije snimanja filma glumačka ekipa se sastala kako bi imala noć igre te se na taj način pripremila za set i međusobno upoznala. Igrali su "Clue" i "Joking Hazard". 

U komediji se supružnici Annie i Max šale kako dječji glumci ne zarađuju dovoljno novca. To je zanimljivo i duhovito jer je Bateman počeo glumiti još kao dijete, s 12 godina je bio u seriji "Mala kuća u preriji", a godinu dana kasnije u filmu "Silver Spoons", a kasnije, 1986. je snimio i "Valerie". 

Jason, osim što je glumac je i redatelj, i trebao je režirati "Noć igre", no John Francis Daley i Jonathan Goldstein su uvjetovali da će prepraviti scenarij samo ako dobiju redateljsku poziciju. Dvojac je poznat i po komediji "Godišnji odmor snova: Nova generacija" koji je dobio brojne pozitivne kritike i ostvario velik uspjeh u kinima. 

Redatelj Daley je u film ubacio i svog oca, glumca R.F. Daleyja koji je utjelovio lik Tatsa. 





 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene